Hirdetés
Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz bgabesz75 #16740 üzenetére
Pár órás vajúdás után jómagam a PS42C450-et választottam (az általad is említett LG volt versenyben még). Mindent lejátszik, amiket írtál, mkv-t, mp4-et, stb. Simán viszi pen drive-ról is.
Innen töltöttem le rengeteg minta videót, s még az alapbeállításokkal is lenyűgöző a képminősége.
Merem ajánlani.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
szp1
addikt
válasz bgabesz75 #23968 üzenetére
"A panashopban az eladó srác azt mondta hogy japán alkatrészeket csehországban szerelik össze."
Ez annyira belső, titkos információ, hogy a TV hátuljára is csak közepes méretű betűkkel írják rá : assembled in the Czech Republic.
Margitka: számít, a márkaboltban valószínűleg drágább.
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
R1per2
tag
válasz bgabesz75 #32577 üzenetére
Nekem akkor produkált hasonlót Pana50x20 amikor klón módban a monitor volt az 1. a tv pedig a 2-s jelölésű. Ahogy a tv-t jelöltem 1-nek egyből tökéletes lett a kép. Bár nekem nem villogott viszont idegesítően becsíkozott.
Nekem is becsíkozódik, amikor a kép gyorsan mozog. És az az érdekes, hogy visszahúzva a monitorra a képet, ott nem csíkozódik, az dvi-al van rákötve. Ezért gondoltam, hogy a hdmi összekötéssel van a gond, mert hdmi-re cserélve a dvi-t a monitoron, csíkozódott ugyanúgy rajta. A monitor elsődlegessége nem befolyásol nekem semmit.
De igazából bolhát csinálok az elefántból, mert mpchc lejátssza hibátlanul! Csak az angol nyelven indítja, és nem értem hogy kell átállítani magyar szinkronra
A jelenség érdekes mindenesetre, mégis ennél az adott filmnél mi a baja a hdmi kábellel a sima media playernek.
A másik kérdésem viszont még mindig áll, mi az a csíkozódás a kép alján? Az minden filmen, minden lejátszónál egyformán van monitoron is, amikor ps3-al játszottam le, akkor is volt, mozgóképnél látszik esősorban, kockásodik vagy hogy mondjam, mintha elcsúszna. Ha kizoomolom persze nem látszik, vagy fekete csíknál sem szélesvásznún. Ezt a forrás produkálja gondolom.
-
-
admin1221
csendes tag
válasz bgabesz75 #34117 üzenetére
A legtöbb számítástechnikai cucc (meg úgy 90%-ban minden) Kína vagy vonzáskörzetében készül. Attól nem tartok, hogy a katasztrófa miatt ezek ára jelentősen drágulna. Szegény japánokat sajnálom, hogy megint egy ekkora csapás érte őket és még ki tudja mi lesz belőle...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest