Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
Aktív témák
-
gban
veterán
válasz Kornel #33316 üzenetére
Nem írtad meg, milyen messziről nézed, de esetleg érdemes elgondolkozni egy 50-esen is, pl. 50C2 a Panasonictól.
Alapvetően ne a médialejátszó alapján dönts, hanem a látvány alapján!
Ha meg így teszel, akkor módosítsuk a feltételeket, és az LG helyére válassz egy másik modellt, leginkább a Pana C2-t, még ha maradsz is a 42-es méretnél.
Én is hasonlóan gondolkodtam mint te, aztán rákérdeztem itt, megnéztem az alapján, és egyértelművé vált hogy nekem a Pana kell.
Amit néztem:
- mozgásmegjelenítés, vagyis egy álló kép élessége mennyire marad meg ha elmozdul a kép, erre legjobb példa volt egy nagyméretű emberi fej a képernyőn, de másnál is kijön a különbség.
- nagyon tetszett az LG "éles" képe, aztán rájöttem, sokkal természetesebb a Panáé, és a kontúrok is jobban megnézve természetellenesek voltak az LG-nél.
Tehát mint "új" érdeklődő, először ezeket nézd meg, az alsóbb kategóriákban itt láthatók a legélesebb különbségek a gyártók illetve modellek között.
A másik kérdés, a HD-Full HD kérdés volt, erre az után lehet válaszolni, miután tudjuk hogy milyen messziről nézed.
Nekem is 42U20 van, de nem azért vettem Full HD-t mert erre volt igényem, hanem mert erre volt 5 év garancia. Mindenesetre maximálisan meg vagyok vele elégedve. De ha messziről nézed,. és ennyi a max. keret, jobb választás lehet egy 50C2, hasonló árkategória.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- trek81 károsultjai
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kupon kunyeráló
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest