Hirdetés
Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz B.bazsa #13947 üzenetére
"Ez beleéghet??"
Szerintem nem. De én friss tulaj vagyok
Rexcor: milyen TV, milyen DVD és milyen kábel?
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Devil Smile #13986 üzenetére
"kinek mennyi ido utan jott meg a regisztracio megerosito email? "
(#13835)
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz kerlac #13987 üzenetére
- 80-90 cm-esnél nagyobbat nem fér el a szekrénysor TV állvány részén ill a aszoba sem túl óriás 2-3 méter a max táv a TV-től a kanapé, viszont ha jól látom Plazmában 94 a minimum, tévedek?
Nem tévedsz, 37" a legkisebb, az is csak Panasonic van a 37X20 és a C2.
- elsősorban filmnézésre, TV műsor (HD BOX) nézésre kell
Arra tökéletes, bár ilyen távolságról már a 42" is elmenne..
- továbbá Panasonic 5.1-es DVD lejátszó is kapcsolódna hozzá
Teljesen rendben van, gondolom HDMI-s...
- mindenképpen lehessen lehetőleg kábel nélkül összekötni a PC-vel, de nem játékra hanem filmnézés miatt
- kimondottan tetszene ha USB-ről tudnék tartalmat megjeleníteni rajta.Ebben az árkategóriában egyetlen megoldás ezekre egy jó médialejátszó wifi-vel.
-
szp1
addikt
válasz kerlac #13995 üzenetére
Ebben a fórumban a LED TV-t ne feszegesd Amúgy is parasztvakítás, filmre, TV-re plazma való.
Fontos érv a méret mellett, hogy a 37"-os és a 42"-os közt árban nincs, vagy minimális a különbség....és ha már, akkor már.
A feleség problémára: az enyém akkor békült meg, mikor a NatGeo HD-n meglátta a hódok életéről szóló filmet. Abbahagyta a vasalást, leült a TV elé 2,2m-re, és tátott szájjal bámulta.(42")
A kedvenc DVD is jó megoldás. A 26"-os nem mérvadó, hiszen az 4:3-ban nagyon kicsike....
A tükröződés probléma, de egy idő után beáll az ember szeme és automatikusan kiszűri.
Én a 42" javaslom, nagyobb a választék is.[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz M_AND_Ms #14002 üzenetére
"Már csak azért se beszélgessünk LED TV-ről, mert amit azon akarunk érteni az nem LED tv, hanem LCD!"
Lusta voltam kiírni a teljes elnevezést, akinek meg szántam az tudja, hogy mire gondolok.
"háttérvilágítás élettartama egyértelmű pozitívum a hagyományos LCD-vel szemben."
Erről meg érdekes fejtegetéseket olvastam egy másik topikban épp a napokban.
-
szp1
addikt
válasz kerlac #14013 üzenetére
2,5 m-ről nézve a 42"-ost nem nagyon látod a különbséget. Ez objektív vélemény.
Ilyen árfekvésben kettő Panasonic van : X20 és C2. Ha még kapsz esetleg szóba jön az X10 és a C10Y. Nekem ez utóbbi van és nagyon meg vagyok vele elégedve....ez viszont szubjektív.
Ja, és még van az X25, ami furcsa szerzet, mert a gyár magyar oldalán nincs fent....
viszont jó TV.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz kerlac #14034 üzenetére
A beégésvédelem mindegyikben van.
A korlátlan látószög a plazma technológiából adódik.
Ne a kereskedői oldalakon hasonlítsd össze őket, hanem itt !Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz kerlac #14040 üzenetére
A PDP technológia jelenleg az egyetlen olyan, amit nagy tömegben és olcsón lehet előállítani és képminőségben, fényerőben és kontrasztban eléri, sőt meghaladja a hagyományos ( CRT ) TV-k paramétereit.
Egyetlen hátránya, hogy nem szereti, ha monitornak használják.
Nem is kell annyit toldozgatni-foltozgatni, mint az LCD-t.
Ezt egyébként a nagy LCD fanok szokták terjeszteni végső "érvként".10 évre ne nagyon számíts, addigra tényleg más lesz a befutó.....de szép gondolat.
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz lcee79 #14050 üzenetére
Ha egy kicsit körülnéznél és nem csak várnál, megtalálnád.....persze azt senki nem állította, hogy pont a G20-at fogják fillérekért dobálni utánad....de az olcsóbb kategóriában 15-20 ezret lehet/lehetett spórolni. ( osán, teszkó, mm, edigitál stb)
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
Én az LG BD 560-on gondolkodom. Asszem ugyanaz, csak nincs wifi...
Érdekelne, hogy a videoTS meg az m2ts fájlokkal elboldogul-e USB-ről? ( HDD )[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz ikormos #14091 üzenetére
Nem könnyű.....én is eredetileg X20-at akartam, de ahol néztem ott drága volt, meg láttam a recézett kávát és talpat attól kiszerettem belőle. X10-et meg nem tudtak szerezni....
Bejött a képbe a Samu 42B450, az árban jó lett volna, de akkor meg következett az 5 év garancia akció - vissza a Panasonichoz. Lealkudtam egy 42C10-et nagyon jó árra, na akkor jött az edigitalos 46G10 200k-ért. Ezen majdnem elcsábultam, de elgondolkodtam, hogy kell-e nekem ez a TV? Úgy döntöttem, marad a C10......olcsó, szép képe van, és ha lecserélem esetleg nem bukom akkorát rajta. Igazából a különbözeten tudok venni egy rendes lejátszót......és Így lett.
Nekem fontos volt a 2 SCART, meg a fejhallgató kimenet és az analóg hangkimenet.Úgyhogy átérzem a dilemmádat...de ezt magadnak kell eldöntened.
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz KTTech #14141 üzenetére
"bizony egy 42-es nem nagyobb, mint egy 72cm-es CRT..."
Azért ez így nem fedi a valóságot: a 4:3-as kép pontosan 86 cm átlójú.
-
szp1
addikt
válasz M_AND_Ms #14147 üzenetére
Nem kell ezt a mekkora-a-képátló ügyet agyonbonyolítani . Most mértem meg. Mérőszalaggal...
kerlac: átlag 150W/ó.
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz kerlac #14175 üzenetére
Rá se ránts, vedd meg a 42"-ost és mond azt, hogy ez a 37"....úgysem lesz mellette a másik a dobozon meg leragasztod a feliratot..
-
szp1
addikt
válasz M_AND_Ms #14195 üzenetére
Kösz, korrekt kis cikk....érdemes beleolvasni a kommentekbe....hogy kúszik elő a sok baromság....meg a hivatásos heccelődők....undor.
-
szp1
addikt
válasz kerlac #14199 üzenetére
Nem az eladót veszed, hanem a TV-t. Olyan mindegy mit beszél a szájával ha Te tudod mit akarsz. Ha ott jobb az ár, ott kell venni....
-
szp1
addikt
BBéci : tudom, nem foglalkozol kétbetűs cuccokkal, de az LG BD560-ról érdekelne a véleményed..ha van vele tapasztalatod.
-
szp1
addikt
válasz sprinter1026 #14229 üzenetére
Szia
A TV teljesen korrekt HD-Ready, ami a használati szokásaidnak megfelelő lehet.
Idei modell, alacsonyabb a fogyasztása mint a tavalyinak, viszont kisebb a felbontása, 1024x768. Kevesebb a csati, csak egy SCART van rajta, és egy kicsit tükröződik.
Hasonló árban még kapsz Samsung 50C430-at, kicsit többért 50B530-at, ami már fullHD.Nem írtad mennyit szánsz rá és milyen távolságból nézed.
-
szp1
addikt
"A HD adásoknál a TV azt írja ki hogy 1080i, minden HD adás ilyen felbontásban van? "
Nem. A "rendes" HD adások pl: Discovery, NatGeo, History, EurosportHD nagy része natív HD, tehát 1080p.
Állítólag a foci VB-t is így fogják nyomni.g_miki: panasonic.hu
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Annyi biztos, hogy a helyszínen 3D képes FHD kamerákat fognak használni, a műhold sem akadály, már csak az MTV-n múlik a dolog.
A RolandGaross-t is így nyomja az EurosportHD, még a bolyhokat is lehet látni a teniszlabdán szervánál....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz mynames #14244 üzenetére
Szia
A nyílás az a bizonyos CI, common interface, amibe PCMCIA rendszerű CA modult lehet tolni. Ez való arra, hogy az előfizetői kártyát leolvassa, és validálja a szolgáltató felé. Jó esetben ezzel a CAM-al ki lehet váltani a szolgáltatói SetTopBox-ot.
Itt kérdezhetsz ezekkel kapcsolatban.
-
szp1
addikt
Nem. Nem ezt írtam. Olvasd el még egyszer.
A kérdésemre viszont nem adtál választ, ezek szerint az ilyen tré lejátszókkal nem foglalkozol.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz mynames #14256 üzenetére
Próbáld ezt megnézni. A másikat már én sem tudom megnyitni....
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
A két mondat két különböző kérdésre válaszol.
Egyébként az R.G.-t is ilyen kamerákkal veszik, később ugyanúgy mint a VB-t szándékukban áll ( mármint a jogtulajdonosoknak ) valamilyen szinten BD-n kiadni. Ezért a technika...Olvashatsz róla itt.A próba mindenképp nagyon érdekelne, le kéne cserélnem a DVD-t, és ez a ketyere erős multimédiás tulajdonságokkal bír. Csak jó lenne tudni, milyen a képminősége......
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Részlet az angol használati utasítás 77. oldaláról:
This function enables you to watch some encrypted services (pay services). If you remove the CI Module, you cannot
watch pay services.
When the module is inserted into the CI slot, you can access the module menu.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz medium84 #14287 üzenetére
medium84 : #14247)
mynames: általában a szolgáltatók b@sznak az egészre, inkább rád sózzák a drága STB-jüket. De az MM-ben vehetsz br. 12.000,-ért, technisat Technicrypt CX nevűt.
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz ati888 #14293 üzenetére
Miért nem a digi UPC-re fizetsz át? Akkor lenne egy HDMI-s beltérid és az antennadugaszba csatlakoztathatnád a mindigtv-t amit a saját DVB-T tunereddel foghatnál. Egyébként van rá mód : ha analóg kábeled van, jelközösítővel egy koax-ra lehet tenni a két jelet, így az analóg tuner a fő forrás amibe be lehet integrálni a TV menüjében a DVB-T adásokat is. Remélem érthető voltam.
De KTTech fórumtárs erről többet tudna mondani..
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
A teszkóban van 700 ( ! ) forintért DVB szobaantenna ilyen esetekre......másik fórumon írték, tökéletesen működik 15 km-en belüli, rálátásos adónál....mégse kábeldarab...ha már 250k-s TV-d van...
Közben látom megelőztek....
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Hát, RF kábelt nem célszerű tekergetni a TV hátulján.....nem csak digi jelet fog, és a beépített hangszórók csúnya dolgokat tudnak művelni egy zavarforrás hatására......
-
szp1
addikt
válasz lcee79 #14328 üzenetére
"de vmiért a mozgások furcsák voltak rajt, és persze lassabban is ért oda mint a többié."
Érdekes, ezt én is észrevettem a 46C7000-esnél... .de azt hittem, más műsorforrásra van kötve. Igaz, ugyanaz ment rajta, mint a többi TV-n. Kb. 0,5-1,0 sec késleltetést saccoltam.
Valakinek van magyarázata rá?Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
Fukarnál 07-14-ig 0 %THM, akár 30 hónapra...
50C430 149k...ha valakit érdekel. Az edigitalnál az idei Panasonic 42-esek egész jó árban vannak. Most jött a szórólap.Az LG BD 560-ra valaki infót?
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Tulajdonképpen a regisztrációs oldal van kibővítve azzal a bizonyos kettő sorral. Én is oda töltöttem fel, és visszaigazolták.
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Állítólag postán küldik ki.....
", A regisztráció után postai úton egy egyedi azonosítóval ellátott kártyát (jótállási jegyet) kap, amely igazolja az 5 éves garanciát. "
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz martino55 #14378 üzenetére
Szia
Arra amire írtad a HDReady tökéletesen elég kell legyen szerintem.
A tükröződés akkor zavaró inkább, ha szemben van ablak, a szórt fény illetve mennyezeti világítás nem olyan vészes.Az AR réteg is inkább csak a közvetett tükrözést fogja, a szembenit nem annyira...a recés káva tényleg gáz...
Hangjuk meglepően jó, TV adáshoz elég. Egy elfogadhatóbb hangrendszer 120k-nál kezdődik, ezt be kell kalkulálnod. Ez a cucc belépő szint, de elég jó.....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest