Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz ImACeltic #89549 üzenetére

    Hát beírod a keresőbe hogy "demon's souls quick guide", aztán vagy olvasol, vagy videókat nézel. Amire szerintem érdemes időben választ találni:
    -milyen karakterrel érdemes indulni
    -milyen felszerelést kell hozzá szerezni
    -milyen sorrendben éri meg végigmenni a pályákon
    -mi az a body és soul form
    -mi az a karakter és világ tendencia
    -alapvető harc mechanika (bal, jobb, 2 kéz, block, parry, varázslás, gyorsgombok)
    -mit érdemes kezdeni az egyes boss soul-okkal

    Amit nem érdemes megnézni, az a pályák végigjárása (van néhány meglepi elszórva itt-ott, ezeket jó első kézből megtapasztalni), illetve hogy hogyan kell a bossokat leverni. Ez utóbbit esetleg csak akkor, ha néhány próba után sem jössze rá, hogy mit is kell csinálni. (Persze ilyenkor jöhet olyan, hogy ja, 5 pályával korábban fel kellett volna venni valamit, vagy hogy totál elszúrtad a karaktered statjait, de hát ez ilyen - szintet farmolni viszonylag könnyű már a mid gameben, gyorsan fel lehet húzni a hiányzó statpontokat.)

    Valamint nem szabad az elején feladni. Az első bosshoz már nem emlékszem pontosan, de biztos, hogy több óra alatt jutottam el, pedig ha tudod mit csinálsz, és megtalulod az útvonalat, akkor pár perc az egész. Szóval kicsit frusztráló minden halál után a pálya elejéről kezdeni, de hidd el, hogy amint ráérzel a mechanikákra, kinyitod az adott pálya shortcutjait, akkor felgyorsul a haladás is.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák