Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    válasz VincentVG #43533 üzenetére

    Ha előfizetsz a PS Plus-ra (amiből van 1-3-12 havi) a következőket kapod:

    1) Havonta 2db Sony által választott játék. Ezeket az adott hónapban tudod hozzáadni a könyvtáradhoz. Elég a könyvtárhoz adni, nem kell letölteni. Ha egyszer beraktad a librarybe, onnantól bármikor és bármennyiszer letölthető, élő ps plus előfizetés mellett.

    2) PS5 birtoklása esetén (és csakis akkor) jár a PS Plus Collection. Ez tartalmazza azokat a játékokat amiket felsoroltál. Itt az a csavar, hogy nem hónaphoz kötöttek a játékok, hanem magához a PS5-höz, ugyanis csak PS5-ről tudod őket a könyvtáradba rakni. Ha már beraktad őket, akkor ugyan úgy fognak működni mint az alap havi ps plus játékok, ha van élő előfizud tudsz vele játszani, ha lejárt akkor se letölteni nem tudod, se a letöltöttel játszani nem tudsz (lakat kerül rá).

    3) PS Plushoz jár az online játék lehetősége

    4) PS Plushoz jár az online felhő tárhely a játék mentéseknek

    Ha kell a Tomb Raider akkor előfizetsz most (vagy ami mégjobb a következő hónap legelső hétfőjéig, így nyersz közel egy hónapot, ha már úgy sincs géped) és berakod a könyvtáradba. Mint mondtam, letölteni nem kell.

    Amit még fontos tudni, az előfizetés stackelődik, tehát ha vettél egy éveset, majd látsz két hónap múlva akciósan és veszel még egy évet, akkor az utóbbi hozzá fog adódni a meglévő előfizetési idődhöz.

    Éves előfizut éri meg venni, akcióban 13.500Ft szokott lenni, de ha épp nincs akció, hardveraprón akkor is sokszor kapni 15k körül.

    Régiófüggő, ez nagyon fontos. Csak olyan ps plus kártya lesz jó, ami megegyezik az accountod régiójával is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák