Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d@vee

    őstag

    Kár volt rápocsékolnom ezt az 50 percet a bemutatóra, nekem csalódás volt. Élőben néztem, de ahogy lement az adás, egyből leesett, hogy miért nem mutatták meg a gépet. Mert még nincs. Ez az érdekes Tflops szám, ugráló frameratek elég árulkodó. Magyarázkodhatnak itt az energiaellátásos cuccal, de simán csak nem ilyen számokra lőtték be a konzolt eredetileg. Viszont box erősebb lett, így nekik is boostolni kellett az órajeleket, ezt a hűtés viszont nem bírta. Így kukázták a hűtést belőle és még nem biztos hogy megtalálták a tutit hozzá, konzolt se tudtak mutatni emiatt. Kár.
    Az új audio technika tetszetős, a csávó szerint sima fülessel is hallható a javulás, erre kiváncsi leszek majd. A visszafelé kompatibilitásnak pedog örülök, a polcon ittvannak az eladott PS4 játékai, vannak amit majd játszanék később.
    A két konzol közötti erőkülönbség sajnos nem 2%, de ha multiplatform címeknél simán hozza a 60fps-t a gép, akkor elégedett leszek így is. Mert exkluzívoknál tuti nem kell ilyesmi miatt aggódni majd.

    Ja

Új hozzászólás Aktív témák