- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Kis apróság.. [link]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #11951 üzenetére
A 23.-ai Pre-Show alatt nem úgy nézett ki, mint aki rajong érte.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mettek
addikt
válasz gyuromoj #11954 üzenetére
Ez hülyeség. Mi az hogy ahogy tartom a kontrollert? Mindig máshogy. Na meg hány féle képen lehet tartani? Ujjlenyomat olvasóval vagy kamerával lehet usert felismertetni de ennyit nem ér a dolog. Rányomok az ikonra hogy az vagyok én.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #11953 üzenetére
az egy dolog,hogy nem rajong érte (mostanság nem is igazán lehet ), de általában elég neutrális alak(kivétel kojima) , hiszen ebbōl él...nem láttam, de nem tudom elképzelni,hogy szurkálódás,célozgatás vagy kényelmetlen kérdes/témákat feszegetne egy ilyen show alatt
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #11961 üzenetére
Inkàbb csak az hogy olyan vendégeket hívott be többségében, akik bottal sem piszkàlnàk az Xboxot.
Igazàból mindegy, mert az Xboxnak nagyon màr semmi sem àrthat.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #11961 üzenetére
IGN interview with Geoff:
His comments hint towards there being more launch titles that have not yet been revealed.
He also mentions Sony has some great single players cooking and that the line up this time around is pretty interesting.
He also praised the new DualSense controller and the experiences it’ll be able to provide and also the many benefits the new SSD will provide for next gen games
He also expressed his thoughts on the differing approaches of the two companies where Sony is even more focused on delivering rich and immersive single player experiences and Xbox is more focused on providing value in the form of game pass.
He also said Xbox needed to up their exclusives games to really compete with Sony as he’s not been impressed with anything Xbox has shown so far and also said Xbox is missing the secret ingredient in its current state.(Sony és az MS event után mondta mindezt)
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Impulse vs Adaptive triggers
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Wesder #11960 üzenetére
Ez a feature már volt promózva, hogy játékon belül lehet majd az AI-tól segítséget kérni és YT-on keres neked egy végigjátszást arra a jelenetre ahol vagy. Ez szerintem pont PS5-höz volt egy szabadalom.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gyuromoj
veterán
válasz l.skywalker #11967 üzenetére
Átsiklottam úgy néz ki.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #11967 üzenetére
ez milyen csöves linkelés már? :D
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #11935 üzenetére
Itt is munkanap még a szombat felé
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #11966 üzenetére
Tudom.
-
bbdzyx
senior tag
Az Alyx óta egy ideig nekem is csak partikon pörgött az Index, de most a Tsushimat is azért nem vettem még meg, mert ráálltam az Onward-ra meg a Pavlov-ra. Hiába lagosak, mint az állat jókat lehet velük szórakozni. Úgy nézem nem a multi az eseted, de csekkold őket, hátha bejonnek.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #11971 üzenetére
Mármint? Most is megvan ez csak te állítod át. Judgmentben még azt is bekapcsoltam, hogy a harc csak négyzet smashing legyen
Ha meg farkasok vannak egy játékban az nálam eleve kiesik a Days Gone óta
-
TCr
veterán
válasz Carlos Padre #11971 üzenetére
És mindezt egy Gran Turismo-ban.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #11933 üzenetére
Ezt a vertical stand-et én nem értem. Gyárilag nem egy álló kivitelű konzol lesz a PS5? Az a kis fekete "tányér" nem lesz alaptartozék?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Yodamest
veterán
Tuti alaptartozék, mivel a fekvő módhoz is szükség lesz rá, anélkül abszolút nem lehet stabilan letenni sehová.
Egyébként ahogy ezeket a képeket is elnézem, szerintem írtó ronda lett az egész design. Az egész olyan instabilnak tűnik, mintha egy bojlert akarnék elfektetni, dölöngél össze-vissza, nem szép. Nem vagyok híve ennek a fekete-fehér megoldának sem, szerintem a fehér szín kevés bútorhoz, setuphoz m egy jól, nem egy könnyen tisztán tartható felület, ezáltal nyilván mindenki megpróbál minél kevesebb fehér dolgot használni a nappaliban, szobában. Én maradtam volna valami sötétebb színnél, de fekete helyett mondjuk pl. az "éjkék" színű PS kontrollert színt simán használhatták volna a PS5-höz nagyon szép az az antracit, sötét-kék szín, elegáns és passzol mindenhez.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Yodamest #11986 üzenetére
Basszus, én most látva az árlistát, rögtön azt hittem, hogy külön kell majd megvenni. Az eszembe sem volt, hogy azért lehet majd kapni, mert esetleg eltűnik, vagy lesz valami baja, akkor kell majd másik. Jó hülye vagyok. Felcsesztem itt a saját agyam, hogy majd még azt is kell vennem...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ImACeltic
őstag
-
hyggelig
senior tag
válasz Yodamest #11986 üzenetére
Nekem sem jön be a fehér dizájn, de engem egyelőre speciel nem is érdekel a megjelenés, mert egyrészről a garancia miatt jobb várni rá, másrészt egy rakás játékom van, amit még ki akarok játszani, ott a Switch, aminek egy csomó játékával még nem is játszottam (aztán már hobbira is több időt kéne szánnom pl. olvasás )
-
VTom
veterán
válasz l.skywalker #11933 üzenetére
Azt a 180€-s headset árat kicsit meredeknek tartom...
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #11997 üzenetére
Azzal nem is lett volna baj, ha nem egy kaksi lenne A 180 is oké, csak azért valami kell tudnia kellene. Nyilván nem fogaz összes ps3-as pulse, meg a ps4-esek retkek voltak.
/illetve a bassmotors nagypulse az még rendben lett volna, csak tört mint a ropi. A kispulse zajos volt, a ps4-es headsetek meg kritikán aluliak voltak mind. Minsőségben, akkukapactisában, mindenhogy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest