- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
CptAdamica
veterán
-
l.skywalker
félisten
Hivatalos:
Call of Duty: Black Ops Cold War reveal - Augusztus 26.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
alratar
addikt
válasz Willhunting #11304 üzenetére
Nem véletlenül fehérben mutatták be.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Wesder
félisten
válasz turikoczka #11309 üzenetére
Sajnos még mindig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
UI leak?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #11307 üzenetére
Treyarch, akkor ez most a zombis cod a sorban? aztán jövōre egy B kategóriás CoD aztán megint az IW
Life, Uh, Finds A Way
-
TCr
veterán
A fekete PS4 gépek nem ingerszegények?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
saelin
veterán
Lesz valami Sony show, stream, estleg bejelentés amiről már tudunk? Vagy most megint egy jó hónapos pangás lesz a témában?
Már lassan annyi pénzem összegyűlik hogy lehet gamer PC-t veszek inkább!
Dehogy [ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Nekem az asztalom és a hozzá tartozó polc fehér. Pont illik bele.
Szerintem egyáltalán nem lesz zavaró a színe mert a fehér is egy semleges szín, csak picit jobban kiemeli majd a többi kütyü közül. Főleg a forma design... Az már érdekesebb.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem meg pont így jön be. A fehér az olyan bazári.
The Truth is out there...
-
Peace
nagyúr
válasz l.skywalker #11307 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ismét lesz split-screen couch co-op kampány!!!
-
zkxdn
őstag
Ezt láttuk már vagy teljesen új? -- [link] --
-
Wesder
félisten
Én ezt az íjjas hasonlatot még mindig nem tudom hova tenni.
Ugye elméletileg a haptic feedback-kell majd olyan lesz íjjal lőni, mint ha tényleg hàtrahúznàd.
Na és ezt hogy akarjàk elérni? Egyre nehezebb lesz lenyomni az L2-t és ha túl sokàig tartom lenyomva, akkor elereszt, mert elfàradok?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #11331 üzenetére
az nem a haptic...adaptív ravaszok,amelyek keményednek. ez mellett a haptic vibrál (erōlködést próbálja átadni)+ gondolom az íj kifeszítésének hangját fogja imitálni. valószínū ez a mechanika a techdemója a dualsense-nek. egyszerre minden feature mūködés közben
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #11332 üzenetére
Oké, de az adaptív ravasz hogy "keményedik"? Ezzel tényleg csak az a bajom hogy nem értem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Wesder #11333 üzenetére
Ijnal pl ugy, hogy egyre nehezebb behuzni (tehat az elejen 1mm-el beljebb huzni az X newton, a vegen meg 5X newton). Adaptive trigger, gyakorlatilag a fejleszto megmondhatja, hogy melyik ponton mennyire legyen nehez a ravaszt huzni.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
válasz hombre[EU] #11338 üzenetére
+elektromagnes, van erre rengeteg opcio. A konkret megvalositasrol amugy fingom nincs, pedig engem is erdekelne.
Majd ha nem jar erte f@szlevagas, nyilvan darabokra kapunk egy DS-t es megszemleljuk, amugy is szokasunk moddolgatni a kontrollereket. [ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz hombre[EU] #11343 üzenetére
Szamomra is ez tunik a legertelmesebb megoldasnak, mert megoldhato extra mozgo alkatreszek nelkul, plusz fogyasztasban is ez tunik magasan a legoptimalisabbnak ami mindig pozitiv.
-
Kicsimix
őstag
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
veterán
-
l.skywalker
félisten
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest