- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz haddent #31712 üzenetére
Egy játékgépet miért ne vezeték nélkül? Nekem még nincsen ilyen konzolom (hamarosan vagy ez lesz vagy one), de azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy veszek 1 wifi szolgáltatást ami használhatatlan. Ilyen alapon ha a telefonodba rossz a wifi, nem használod? Ugyanez igaz a 3g-re...
Ezerszer olvastam már ezt a játékgépet ne wifin használjon az ember és szerintem az év ökörsége. Arról nem is beszélve, hogy hogy nézne ki a lakás, ha csak azért mert kábelen kell rádugni a konzolt a netre, fúrnék szép lyukakat a falba, meg vezetgetném a kábelt. Azért esztétika is létezik... néha erre is lehet gondolni
És el ne kezdjük, hogy így kábelvezető, meg úgy kábelvezető.... Igenis, ezt 1 nem új lakásnál, sosem fogod szépen elrejteni.
-
Gebriel
veterán
válasz haddent #31712 üzenetére
Lehet elvakult lenni, de a Sony nem a zsíros kezű userek miatt tété közé a megoldást.
Van neked hivatalos adatod a pár száz, ezer darab statisztikájáról? Nem hiszem..
De nagyon nem is kell, felesleges ebbe bele menünk szerintem.Egyébként meg a tényen nem változtat. Akad hibás darab, nem is egy. Szerencsére kis számba, de akad sajnos.
Lehet struccként viselkedni és nem tudomást venni erről, meg legyinteni, de egy lelendő vásárló nem árt ha tudd ezekről a dolgokról és oda figyel, akár arra is, hogy a "nem hivatalosan" bejelentett új modellszámmal ellátott gépet vásárolja meg. Megkímélve magát a bosszús helyzetektől összességébe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest