- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #280302 üzenetére
Én volt, hogy már rácsesztem, igaz, hogy közben változott az e-mail címem, nem néztem a régit, amire alin voltam regelve és lehet hogy valami vámot nem fizettem időben meg. De egy kb. 400 ft értékű rendelésért még ráfizettem 1200-at. Előtte sokat ali-ztam, de mostanában szinte egyáltalán nem. Annyiban nem is baj, hogy (vannak jó dolgok, de) kevesebbet költök így, és nem veszek olyan cuccokat, amikre végső soron nincs szükségem. Picit az Aliexpress be tudja rántani az embert az impulzusvásárlásaival.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
interstate76
addikt
válasz Tasunkó #280302 üzenetére
A szállítási módtól függ, hogy kell-e plusz díjat fizetni. Ennek a topiknak az összefoglalójában olvashatók az opciók.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest