- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz Jim-X #149054 üzenetére
Na persze, ha plázacica módjára ruhácskákra tapsikolod el a mánit akkor nem lesz pénzed szipi-szupi 4modos robinhood nyílra.
Nem kell semmilyen ruhát venni. Keresd meg a power-cell-eket és nyisd ki a legendary ruhát. Segítség
Ezzel még Ultra Hard-on is elleszel. 1 ütést megúszol vele.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz Jim-X #149058 üzenetére
Nyugodtan visszamehetsz most is. NG+ nak ...sok értelme nincs hacsak nem UH-n akarod indítani. De addigra legyen 100% minden és vegyél meg mindent ami csak kellhet. Legfőképpen amiket előzőleg felsoroltam. UH-n drágák a cuccok. Egyébként a játék jófej. Miután végigvitted bármikor csinálhatsz ng+-t az aktuális felszereléssel.
-
marilllyo
veterán
válasz Kendek #149070 üzenetére
Én speziell bánom, hogy túladtam a PS3-mon. Legfőképpen azért mert messze több/jobb (offline) couch coop játék jelent meg arra. Nagyon sajnálom, hogy rengeteg stílus kikopott a generációváltással.
Couch-coop játékok tömkelege...
Arcade autóversenyek. Split Second, Burn és hasonlók
Ace Combat? Ez a genre is nagyon 0 most...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz saelin #149097 üzenetére
A gond az, hogy a legutolsó DOOM játékhoz merőben máshogy kell hozzáállni mint a teszemazt a 3. részhez. Ez nem egy sztoriközpontú játék... Sokkal közelebb áll egy ügyességi platformerhez melyben arénáról arénára haladva kell átügyeskedni magunkat egészen a célig. Ehhez elengedhetetlen a nehézségi szint pontos belövése ugyanis ha az akadályokat könnyen vesszük akkor bizony tényleg unalomba tud fordulni. Viszont ebből a szemszögből nézve egy abszolút minőségi tökéletesen megírt hibátlan játék. Ennek megvan a maga közönsége.
A kontrolleres irányítás megtanulásának omegája. (Az alfája meg mondjuk a Star Wars Battlefront).PS4 vs képzeletbeli PS5 téma.
PC-s szemmel nézve persze a PS4 gyenge már a kezdetektől fogva... de mihez is? Ha egy fejlesztőnek van pénze és ideje akkor képes rá megírni egy Uncharted-et, Horizont vagy egy God of War-t. Doom is tökéletesen fut...pedig az multiplatform.
Emlékeztek a GTA V-re? Egy programozási csoda lehetett, hogy az kiment még PS3-ra is.. és jobban futott rajta mint a GTA IV...
Vannak fejlesztők akiknek nincs ennyi pénze / ideje és akkor olyan lesz amilyen.
Ahogy azt is készpénznek vehetjük, hogy az Ubisoft AAA címek PS5/6/7-en is ugyanolyan bug-os ippen30fps-es valamik lesznek hiába az erősebb hardver.Arra próbálok utalni, hogy ez nem egy GTX 1090... amiért remegünk, hogy adjon majd +50 fps-et a meglévő 150 mellé...
Hanem egy platform amire meg kell írni a játékot... márpedig az nem csak a teljesítményén múlik hanem a fejlesztőkön és a pénzükön. Akinek van büdzsé rá annak nem jelent problémát.Szóval nem feltétlenül a következő generáció erősebb hardveréért kéne remegni... hanem azért, hogy még sok GOW-hoz hasonlító minőségi címet kapjunk.
-
marilllyo
veterán
A vitát ezennel lezártnak tekintem.
Puszi... Jay és néma Bob!
-
marilllyo
veterán
válasz #20844032 #149143 üzenetére
A sony ex címeitől el is várja az ember... Azt be tudod lőni magadnak, hogy érdekel-e a téma / stílus vagy sem. De ha igen akkor biztos, hogy elégedetten csettintesz fel.
No persze attól még sosem lett jó egy játék mert 4k vagy mert 60 fps.
Kajával is úgy vagyok, hogy...megeszek mindent csak legyen jól megcsinálva. (ami persze rohadt tág fogalom )
Én úgy gondolom, hogy néha-néha az ember adhatna esélyt ezeknek is low budget címeknek is. Megannyi kincs van köztük amit az egyszerű megjelenés nem ront el. Elő lehet venni a régebbi mostanra már nevetséges árra akciózott címeket mert hihetetlenül jól lehet velük szórakozni.
Overcooked ... dögnehéz... solo-ban de de ízig-vérig ügyességi játék.. Aztán legutóbb a Lara Croft Temple of o. végeztem ki... Nem bőget meg, nem robbantja ki a 4k tv-det... de játszol vele a szó szoros értelmében.Aki nem próbálta pl a Rayman Legends-et azoknak kifejezetten ajánlom májusban...A maga stílusában egy látvány orgia és mégis egy igazi jó kis játék. (Trófisoknak mondom, hogy platizni alaphangon fél év... )
Arra próbálok célozni, hogy nem feltétlenül az új dolgokat kéne várni hanem esetleg kitölteni az űrt..
Teszemazt ... nekem még mindig nem volt egy tényleg összeszedett ow autós játék. Várom az Ace combat-ot mert ez a generáció abszolút kiesett ezekből. Ubisoft te drága... mi van a Hawx-szal? Vagy csak én szerettem ezeket?Szóval most is van mivel játszani PS4-en...és lesz is...még egy darabig
Ez most igazán nem is válaszként ment Neked mert elkalandoztam.
[ Szerkesztve ]
-
-
marilllyo
veterán
válasz lanszelot #149199 üzenetére
Ne vedd sértésnek... és ne értsd félre... de vagy nem jól írtad le...vagy félreértjük egymást valahol mert...a Te megfogalmazásodat túlgondolva akkor csinálhatnánk azt, hogy...
Srácok.. legyen egy darab közös Prohardver PS-ID ami mindnyájunk gépén fenn lesz... és játszunk a rajta lévő játékokkal a saját accunkról... És szépen felosztjuk... mindig más veszi meg rá az éppen aktuális játékot. A külföldi acc-os mutyikolás meg a promó kódok ideje ezennel véget ért.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz #20844032 #149217 üzenetére
Nem úgy van, hogy webes felületen keresztül "levenni" a primary gép mivoltát lehet csak fél évente egyszer?
Az biztos, hogy gépről bármennyiszer lehet mert pár hónapja mi is összevissza állítgattuk egyik gépről a másikra mert épp szükséges volt. DE... ezek után egy héttel kb. engem letiltott a sony rendszere a vásárlástól (gyanús fióktevékenység miatt)... hogy van-e összefüggés azt nem tudom.(#149223) Rigormortiis : De volt party chat csak ugyanazzal a játékkal kellett játszani nem?
Akkor volt az, hogy játszottunk mellette laptopról ment a skype.(#149221) lanszelot: Semmi gond. A dolog ugyanúgy fog működni..csak nem így. Te a saját accodra megveszed a játékot. ...Te beállítod a te accodra az ő gépét primary-ra. Azaz bejelentkezel nála primary-ként... letöltöd a saját accodról a játékot az ő gépére... kijelentkezel...ő a saját accjába be...badumm..tsss.
Te meg otthon értelemszerűen a saját accodról (amire meg van vásárolva a játék) játszol.
Mindenki a saját accjával...akár együtt is.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Egyébként én itt jöttem rá, hogy egy zseni vagyok... egy géniusz.. átlag feletti iq-m van.
4 éve én is bekérdeztem valami olyasmit, hogy "írja le nekem valaki, hogy működik a megosztás"... majd persze jó el lettem küldve a ...., hogy nézzek már összefoglalót...Megnyitottam... leültem vele a wc-re... és miután elolvastam... megértettem és meg tudtam valósítani.
Ide nekem egy bontatlan ikea komódot.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Anaren91 #149366 üzenetére
Egyébként vannak kivételes esetek. Van egy ismerősöm aki annyit tud angolul mint én franciául kb. szinte semmit.. Ő spec németül játszik minden játékkal...a kezdetek óta.
Szóval van ilyen...
De itt egy fórumtársunk anglisztikára járt és nyelvész-tolmács... mégis magyarul játszik amivel lehetséges.
-
marilllyo
veterán
Pont erre vártam. Szépen felhígult a Rayman online közösség... Tegnap futottam egy ezüstöt...reggelre már arany lett belőle.
-
marilllyo
veterán
válasz #95558144 #149398 üzenetére
Fura egyébként mert én meg pont az ellenkezőjétől vagyok rosszul. Amikor magyar létünkre összevissza mindenre idegen szavakat használunk.. "Ma míting lesz"...
A nerd vagy kocka nyelv az meg olyan amilyen. Valaki beszéli...valaki nem. Én pl. a potion "poti" rövidítését kb. két hónapja tudtam meg a Witcher topicból.
De igazából mindez... mindegy is hiszen angol helyett magyar nyelvre sosem vagyunk kényszerítve... ellenben fordítás híján magyar helyett angolra(vagy másra) rendszerint.
-
marilllyo
veterán
Srácok! Valakinek nincs egy pici kedve+ideje, hogy segítsen a Table Top Racing-ben? (Ingyenes PS+os játék volt)
Pénteken?PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Rayman Legends
Igen... ez a pálya ez ilyen. Ezt így kell letolni.Ezzel rengeteget szívtam. Nem tudom a készítők mit gondoltak, hogy ez jó ötlet....
szerk.: #nocheckpoint..
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Zsinder #149622 üzenetére
Nem ez a plati breaker dolog benne....
A plati az online challengek miatt ...alsó hangon 3 hónap..ha minden nap játszol vele.Egyébként ügyesen lavíroz a nehézséggel. A kampányt végigvinni egy kezdő gyerek is végigtudja...nem kihívás. Picikkel...piciknek ajánlott.
DE ha 100%-olni akarod (és még nem a platiról beszélek) azért biza oda kellett ülni. Igazából minél előrébb haladsz annál nehezebb...de Te is annál ügyesebb vagy. Szóval ezek már mind megvannak...sokat szentségeltem partyba a többieknek de megvan.
Ezzel nem bírok egyelőre... A nehezek közül már csak ez hiányzik. Kénytelen voltam abbahagyni mert már fáj a kezem.
-
marilllyo
veterán
válasz eisento #149625 üzenetére
Ugyan már!
Tessék elfogadni a játék által kínált kihívást! Nem Telltale meg my name is mayo-kra kell büszkének lenni.
Messze nem olyan nehéz mint látszik. Mire ide érsz jócskán skillesedsz. <10 próbálkozásból meglesznek.
Nekem is sikerült és itt azért vannak jóval jobb játékosok is köztetek.(#149627) dinostaRR: Bíztam benne, hogy valamivel végre újra elő tudunk csalni téged is. Eltűntél...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz sultansmith #149660 üzenetére
Arra figyelj, hogy "hivatalosan" - már ha használható e ez a szó-.. A ph nem nagyon engedi az ilyet.
Mi anno PH-s BF4 klánt szeretünk volna. Nem engedték a fejesek itt.
Bár mondjuk amilyen arcok voltak benne...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Srácok most már tényleg PS4 hangerő sheet.
Létrehoztam egy ilyen dokumentumot amibe mindenki szépen beleírhatja, hogy milyen ps-e van és, hogy hangos-e.
Ja és ameddig nem írtok fényképpel bizonyított decibel számot addig minden csak szubjektív...
-
marilllyo
veterán
válasz kazuma921 #149769 üzenetére
Van olyan, hogy "nem tetszik neki valami" és letiltja a kártyádat. Ilyenkor várni kell 24 órát és újra megpróbálni vásárolni...gépről. Ez a hivatalos workaround-ja a dolognak.
Egyelőre ne próbálgasd hanem hívd fel a supportot nyugodtan.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz Bad Pritt #149773 üzenetére
Kicsit lehalt hétvégére.
Tegnap este egyszer ippen be tudtam lépni...gyorsan kiszedtem egy aranyat meg egy ezüstöt aztán ennyi volt... később még rápróbáltam volna de nem tudtam.Az ingyenesség miatt kicsit túlterheltek lettek. Ami egy vicc kb.
-
marilllyo
veterán
válasz toompa #149793 üzenetére
Még jó, hogy létrehoztam ezt a sheet-et . Gondoltam oda beírja mindenki és akkor le van tudva a dolog.
Egyébként nem csak az... ez gép függő is. Azonos szériaszámon belüli gépek között is bőven van különbség. Ezért érzem teljesen feleslegesnek, hogy egymást győzködjük arról, hogy a slim vagy a pro a hangosabb.
Van aki szerencsésebb gépet fogott ki...van aki nem. Nekem anno volt egy Lenovo y510p-m. Legendásan híres volt arról, hogy túlmelegszik és trottyingol.
A topicjában nagyon sokat cseverésztünk erről és nekem mázlimra egy olyan példány jutott ami valahogy valamiért megállt 90 fokos csúccsal és nem kezdett el throttlingolni. Másoknak meg 98 fokig felszökött és leverte a bf4-et 10 fps-re.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz sutyesz96 #149798 üzenetére
Kép elsötétedés. Erre is csinálhatunk egy sheet-et.
Azt hiszem, hogy szinte itt mindenkinek előjött a jelenség..
Ez van sajnos és a géppel jár. Hivatalos megoldás nincs még ha jól tudom. Rengetegen panaszkodnak róla. Nekem szerintem már egy-másfél hónapja nem jött elő a dolog...korábban nekem is volt, hogy napi 3x. SEMMIT nem változtattam. Ugyanaz a FHD tv van és ugyanaz a PS, ugyanaz a kábel. Régebbi a TV-m szóval soft se nagyon jött rá. FAT-nél is volt, hogy egy hónapig semmi...utána meg naponta többször is.Ha jól tudom a konkurenciánál is van valami hasonló... nemde?
Végig lehet zongorázni a TV beállításait és lehet, hogy egy darabig megszűnik de szerintem ez ettől független. Én beletörődtem a dologba.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz Talala #150345 üzenetére
Próbálok hasonlatot keresni...
Tegyük fel van egy 4k überfrankó UHD TV-d de te csak Barátok köztöt nézel rajta. Oké, hogy szereted azt a sorozatot...de az a TV nem arra lett kitalálva.A "valyon"-ért pedig egy jóóó nagy feketepont.
-
marilllyo
veterán
válasz Kvelstadt #150456 üzenetére
Én végigvittem, plattintottam... Ráadásul nem sokkal a megjelenés után. A trilógiától eléggé független. Nem kell hozzá.
A játékkal az volt a baj, hogy ps3 érára készült és többször el lett temetve és újra elővéve. Ez az ami meglátszik rajta.
DE...ha szeretnél egy kis sci-fi rpg-t akkor arra tökéletes játék. Én pozitívan emlékszem vissza rá...[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Rigormortiis #150481 üzenetére
Háát! Jah. Igazából az aminek a Killing Floor -nak kellett volna lennie. Wave játék ugyan de vannak extra feladatok... De én a kötelezők után otthagytam.
-
marilllyo
veterán
válasz Rigormortiis #150486 üzenetére
Én leszenvedtem insane-en is.
Nem volt rendes csapatom hozzá.Kvelstadt:..pontosan..
-
marilllyo
veterán
Igazából szerintem most ezt a kivételes esetet engedjük el. Már ezer helyről hallottam, hogy vannak benne valami Valkűrök akiket szívás bedarálni. Hovatovább nem most lett először említve itt a topicban sem.
Nekem még mindig ott pihen a GOW az accomon érintetlenül. Előtte be szeretném fejezni a Table Top Racing-et. De lehet kik*rom az egész PS-t az ablakon mosmán.... annyira feldühít.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz Nayrobi #150589 üzenetére
Igazából csak dühít, hogy ilyen csaló mocsok szemétláda. Most még egyelőre a kampányt csinálom. 2 event van még ami nem 3 csillag..
Nem tetszik az AI benne. Pl. az utolsó bajnokság az valami halál volt. Egy játékost nyomat ugye az MI. Őt akarja mindig első helyre tolni...de néha olyan mocsok csaló módon, hogy hihetetlen. Akkor van esélyed, ha hibázik és kicsúszik valahol. De rendszerint az utolsó kör utolsó kanyarjában kitolnak..kilöknek..kilőnek valami. Volt olyan, hogy első lettem az első versenyen és a
"hendikeppelt" AI játékos meg valamiért utolsó... NA mondom most jött el az én időm. Ezt nehezen hozza be ha szépen top 3 környékén mozgok. Aha... a következő verseny alatt kifagyott a játék. Fúú de idegbeteg lettem.
És még a Special eventek (amik nehezebbek) hátravannak. A dlc-kről nem is beszélve...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz seniman #150693 üzenetére
Engem a Mad Max-ben az az ostoba GTA szerű autós kamerakezelés idegesített. Kb 90 fokban elfordulsz már mire követi a kamera és áll be az autó mögé.... Baromi idegesítő volt... főleg amikor szűk járatokban kellett lavírozni.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Nem rakom ki nagyba.
-
marilllyo
veterán
válasz WhiteWalker #151140 üzenetére
Nincs benne online Coop.
Legfeljebb shareplay.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Feltöltöttem Youtube-ra. Hát ezt nehezebbnek éltem meg mint a Driveclub - Venom Hot Lap eventet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Battlefield 2042
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest