- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz interstate76 #278042 üzenetére
Az alap játékkal játszottam a PS+ keretében, lehet meg kellene venni a kiegészítőket
Dive ever, work never.
-
interstate76
addikt
válasz F-ECT$ #278051 üzenetére
Amikor ezt osztogatták, akkor még nem volt ps plusom, csak az exkluzív játékok kampányai miatt tartottam a ps-t. Jó 1 éve nincs mellette sem Xbox, sem PC (pedig utóbbira nagyon sok játék megvan), csak 1 laptop, amin a régebbi játékok azért elfutkároznak.
Amúgy nagyon bejövős az Ayrton Senna kiegészítő! Van benne cockpit-nézet!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy 28-ig akciós az éves előfizetés?Read only felhasználó
-
jbnd-007
tag
Azt olvasom valahol, hogy a Horizon Forbidden West upgrade ingyenes PS5-re. A store-ban most 13K a PS4 verzió és 17K a PS5-ös. Csak 1-2 év múlva tervezek PS5-öt venni. Tudom, hogy senkinek nincs kristálygömbje, de mi a tapasztalat, ezek a dolgok általában örökre szólnak, vagy akció, aminek vége lesz?
-
MODERÁTOR
válasz jbnd-007 #278058 üzenetére
Az akció még kb. 10 napig él, és ha megveszed a PS4-es változatot, akkor utána azonnal be tudod húzni mellé ingyen a PS5-öset is. Ehhez nem kell, hogy legyen PS5 konzolod, böngészőből vagy applikációból is megoldható.
Maga az ingyenes PS5 upgrade lehetőség az valószínűleg nem fog lejárni sosem.<-ƘƘ->
-
dokee78
félisten
Hali.
Tesómtól átveszem a Playstation 4-et,mert ő vesz egy Playstation 5-öt.
Accountot le kell backupolni vagy mi a teendő neki,mint eladónak és nekem,mint vevőnek?Ide is be írom hátha hamarabb kapok választ.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz dokee78 #278065 üzenetére
Ahogy a kolléga mondja! Plusz - ha még nem jutott eszetekbe, akkor - én a helyetekben (ha már a tesódtól veszed át a gépet) csinálnék egy account-megosztást. Persze csak akkor, ha mindketten benne vagytok, és ha szükséged van az általa eddig megvásárolt tartalmakra.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Márton
nagyúr
válasz Márton #277781 üzenetére
No, rá tudtam mérni az akkujára, 0V.
Mondom ok, akkor egy új akkuval jók lehetünk.
Ki is próbáltam egy eladónál, rádugtuk, de így sem adott életjelet. +microusb-vel sem
Akkor ez így kuka?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Guitar14
senior tag
Grafikai téren PS oldalról nem tudok nyilatkozni de az Xbox-os topikokban aki írt róla azok közül kb. mindenki azt mondta, hogy utóbbi időszak egyik legjobb új IP-je ha a játékmenetről van szó. Úgyhogy ilyen téren csak bátorítani tudlak.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Gymbeam #278070 üzenetére
Én még Xboxon játszottam vele kb 2 éve, nagyon jó cucc a Control. Gondolkoztam rajta, hogy megveszem újra, de van most elég várólistás játékom, amikkel még nem játszottam.
Kifejezetten ajánlott cím, kicsit elborult a stílusa, de nem egy belezős-jump scare jelenetekkel telebaszott horror, inkább olyasmi pszicho stílus mint az Alan Wake volt (nem véletlenül, mert ugyanaz a csapat készítette).
-
Rage47
veterán
válasz Gymbeam #278070 üzenetére
Sztem marhára unalmas és idegesítő pár óra után. Lehet szép a grafika meg jó a hangulat, ha a játékmenet nincs a topon. :/ Egyenfuggo persze. Szerencsére Stadian próbáltam és ott volt refund.
Alan Wake-t imádtam.
Quantum Break gyengébb változata, inkább ahhoz hasonlítanám.
Alan Wake > QB > Control[ Szerkesztve ]
-
-
gangstagergo
senior tag
Megvettem az alap Ghost of Tsushimát lemezesen és jól gondolom, hogy a korábban Ps Plus miatt behúzott Ghost of Tsushima - Legends DLC a Director's Cut extráit is meg fogja adni? Gondolok ez alatt a kis szigetre Áruházban meg akartam volna venni az upgradet de nem engedi.
-
MODERÁTOR
válasz gangstagergo #278089 üzenetére
Sajnos nem, az Iki Island expansion-höz a Director's Cut Upgrade-re van szükség. De ha a Plus-os Legends miatt nem engedi, akkor a teljes játékot tudod megvásárolni, vagy megvárhatod amíg lejár az előfizetésed. Illetve ha van másik, egyező régiós profilod, akkor veheted arra.
<-ƘƘ->
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
megvettem a Doom eternalt bundle csomagban, amiben benne van ancient gods 2, battlemode, és a horde....de azért a kampánymodot vegyem meg külön xd de ha ramegyek, csak azt írja, hogy ez a tartalom jelenleg nem választható ki
na most ilyenkor mit tudok csinálni?🙂
-
bendi806
aktív tag
folytatom xd megvettem a kampány részt is, de így már messze nem elég a tárhely xd
hogy lehetne beállítani, hogy csak a kampány részt töltse le külön? mert tölti nekem mindkettőt és nem kell... -
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
MODERÁTOR
válasz Gymbeam #278097 üzenetére
Ghost of Tsushima: Legends is an online co-op multiplayer experience* inspired by Japanese mythology. Choose from four classes – Samurai, Hunter, Ronin or Assassin – and play with friends or via online matchmaking in two-player story missions, four-player survival missions or the new Rivals Mode.
<-ƘƘ->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest