- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz perge666 #272299 üzenetére
A generátor hangjára nem jönnek oda. Ellenben a NERO beléptető sorompók "portásfülkéjén", meg a "konténerek" sarkain vannak hangszórók, amik beindulnak az áram visszakapcsolásakor. Bázisonként eltérő helyen, eltérő számban! A betáp. vezetékeket kell figyelni, hova vezetnek, mert lehetnek magas oszlopokon is. Szóval a lényeg, hogy a hangszórókat kell kiiktatni. Amihez nem tudsz felmászni, mert oszlopon van, azt hangtompítóssal tudod leszedni. Ha minden hangforrás kiiktatva, utána kapcsold csak fel a generátort. Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
-
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
adott egy ps4pro ssd-re cserélt adattárolóval. Legújabb firmware van most rajta. Mi történik, ha visszarakom az eredeti hdd-t (kb. 1 éve volt cserélve)?
Köszönöm!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok!
Az arany színű ps4-es kontrollert már sehol nem lehet beszerezni Magyarországon?Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
-
fausto
addikt
December óta megvan a Death Stranding, de tegnap próbáltam ki először. Úgy másfél óra játék után úgy vagyok vele, hogy "ez miaf---?"
-
zojjektum
senior tag
válasz frankdelgado #272320 üzenetére
Ha még csak az áfa lenne, de azt nem tudni mennyi lesz a vámeljárási költség, ami jelenleg 3500 Forint, sajnos nem a +áfa összege lesz itt a drága.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Éves plusz előfizetésre szokott 25%-nál nagyobb kedvezmény lenni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy fel nem használt Resident Evil Village DLC kód mit ér kb forintosítva?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #272333 üzenetére
Párszáz forint, max egy ezres.
-
raziel01
veterán
Amazonon 32,85 font a 12 hónap PS+ (13186Ft) ha valakinek angol accountja van.
Én vettem kettőt, olcsóbb úgyse lesz jövőre se. Így most két évig le van tudva. -
NyMRooD
őstag
El sem hiszem
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos, hogy PS4-re is jön a God of War folytatás és a Gran Turismo 7. [link]
Live-Die-Respawn
-
NyMRooD
őstag
válasz tboy93 #272341 üzenetére
Miért is? Na jó a GoW2 készülhetett volna már nextgen-nek, mert 2018-ban kezdték fejleszteni, de mivel eredetileg 2021-re tervezték borítékolható volt, hogy ha csak ps5-re jön akkor is jó esélyel crossgen szinten lesz, a GT7 szerintem meg eleve nem nextgen-nek indult, szóval ott nem sokat hozna az only ps5, cserébe mind a kettő erősen limitált piacra jönne a kevés ps5 miatt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
james001
veterán
PS3on sokat nyomtam a Virtua Fighter 5-öt,nem a kedvenc bunyós játékom de jól elvoltam vele. Gondoltam most ez a "remaster" verzió ugyanaz lesz 1:1-ben,de sajnos csalódnom kellett,mert kb semmi single mód nincs benne,csak egy arcade mód és ennyi. Online multira épül az egész,gondolom ezek is akarnak egy kicsit az esport hype-ból ami a Tekkent és SF-t is bekebelezte már... Lehet majd még bővítik később ki tudja,de ez számomra nagy csalódás volt most Jobb is hogy plus-os volt legalább nem kellett rá költenem
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Wesder
félisten
válasz tboy93 #272343 üzenetére
Pontossabban úgy kell "lerakni az asztalra" hogy az HDD-n meg elavult szutyok jaguar CPU-val is jól fusson. Plusz a RAM-ot is figyelembe kell venni, mert ugye PS4-ben csak 8GB van.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vargalex
félisten
Viszont ott van az a lehetőség is, hogy a prevgen optimalizálást direkt hanyagolva tereljük az embereket a nextgen felé. Igaz, ahhoz kínálat is kellene. Viszont akár nagyobb szakadék is könnyedén prezentálható akár a 2 generáció között, mint valójában lenne. Persze remélem nem is lesz...
Alex
-
-
NyMRooD
őstag
Én ezt értem, de a GT7-et valszeg eleve ps4-re kezdték fejleszteni, így ha most arra nem is adnák ki már akkor is crossgen szinten lenne szerintem. A Gow2-nél ugyan ez a szitu, de annál én sem értem, hogy miért nem kezdték egyből nextgen-re, lehet igazak a pletykák és nem 2020-ban került volna a piacra a ps5 (vagy ezt már cáfolták?), tehát eleve crossgen volt a cél. Ettől függetlenül mivel én még ps4pro-t használok egy ideig annyira nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest