Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz hyggelig #218940 üzenetére

    Kell a kontroll. Én abszolút kocka vagyok. (Már párszor leírtam ezt a sztorit, csak nem találom, szerintem nem ebbe a topikba.) De amikor a 3 éves óvodás gyerek anyja odajött hozzám megkérdezni, hogy szerintem normális e, hogy a párja engedi a fiukat a GTAV-tel játszani!? És a gyerek állandóan azt nyomja... Meséli, hogy múltkor is mentek az autóval, és a kisgyerek nyújtózkodott a gyerekülésből a kormányhoz, hogy üssék el a gyalogosokat. (Gondoltam magamba:) Na gyökér, ez szerinted normális?! Már ha ezek után engem kell megkérdezni. Na az szerinted milyen szülő?! Ez 3-4 éve történt, elmondom van is baj azzal a gyerekkel mostanra (sajnos még iskolában is a fiam osztálytársa lett).

    De egyébként nem is csak a gyerekeken múlik. Annyi hülye szülő van srácok, hogy borzasztó. Vagy csak erre felénk, falun.. :D Nem tudom. A másik elvitte valami horrorfilmre moziba a 6 éves lányát. Azt se értem, hogy hogyan vitte be..

    Na mind1. Én azt vallom, hogy figyelni kell azért a kicsikre.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák