- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom a problémámat
Tegnap vettem a PS4 Slim-et. Lenulláztam, csináltam fiókot, Fifa 18-at megvettem a storeba majd az ingyenes 14 napos ps plust-t is aktiváltam. Viszont van egy olyan problémám, hogy Fifa18nál semmilyen online tartalmat nem erek el. Erolteti hogy jelentkezzek be az EA fiokomba.. majd amikor oda kerulne a sor hogy beirjam a jelszavam, hiaba potyogtetek nem vesz be egy karaktert sem.Tudtok ra megoldast, volt mar valakinek hasonlo?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
tuki2200
senior tag
Az uj Battlefront 2 patch felold minden hőst a játékban, megmondana valaki ennek mi értelme? Ez kb 2 het jatek alatt amugy is siman megvan, ugy h nem jatszik az ember minden nap.. viszont a januarra igert uj Season bezzeg sehol... az meg egy vicc h a Kotakumeg mindig ott jar es azt irja egy host 40 ora gameplay feloldani....
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz tuki2200 #144502 üzenetére
Úgy vettem észre hogy ugyanez történhetett a Rainbow Six Siege esetében is. Az alapkarakterek 10-10 legalábbis unlocolva lett...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
WaterWave
veterán
válasz tuki2200 #144502 üzenetére
két hét játékkal azért az erős...
Nekem Luke se volt meg, és azért játszottam vele rendesen...• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
kriszpontaz
veterán
válasz marinea2 #144506 üzenetére
Nálam ugyanez volt a Bloodborne-nál.
Leszedtem a telefonomra a PS4 Second Screen-t. Azzal be tudtam gépelni minden adatot rendesen. Nem értem mi a fene lehet ilyenkor a szoftverrel. Mintha Japánul akarna az ember karcolgatni.
Utána meg előtte sem csinált ilyen hülyeséget.[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz kriszpontaz #144510 üzenetére
Koszi a segitseget! Akkor megprobalom igy. Igen a Bloodborneval is ez van nekem is!
-
marinea2
addikt
válasz kriszpontaz #144510 üzenetére
Így sem megy, egyszerűen megőrülök már.
Telefonon is 1 nagy P betu helyett ketto "csillagot" dob be. Es azt irja invalid character... egyszeruen nem hiszem mar el.."Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
dunc
nagyúr
csinálj egy másik ea fiókot próbából
-
marinea2
addikt
-
hyperspace
őstag
HITMAN™ - Spring Pack, egy ideig ingyenes.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
marinea2
addikt
válasz WaterWave #144524 üzenetére
Nem sokon mulott mar... es azt tudni kell rolam hogy altalaban turelmes es megerto vagyok, raadasul minden cuccomra elegge vigyazok. Nem mostanaba boritott ki igy valami, de ez legyen a legnagyobb bajom
Koszi mindenkinek aki probalt segiteni!
[ Szerkesztve ]
-
-
WaterWave
veterán
válasz 30z.Samu #144528 üzenetére
te inkább songokuval küzdjél... nem hogy megvetted volna a cod ww2 őt aztán multizhatnánk rajzfilmes figurákkal ugra-bugrálsz kiégek
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Darksiders84
aktív tag
Nem multiztam még neten de kiprobálnám. A gépen a játékon és a neten kívül mi szükséges a PS Plus előfizetés csak ?
-
gyuromoj
veterán
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #144523 üzenetére
FB csoportban ez majdhogy mindennapos eset!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
WaterWave
veterán
válasz 30z.Samu #144535 üzenetére
Én cod mániás vagyok és csak multi, single-t nem is játszom végig.
Nekem az kell, hogy szanaszét alázzam őket...
Multkor a cseh gyerek nagyon szidta mutert tört angollal• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
tuki2200
senior tag
Hát nézem az A way out stream-et, video..setalas..quick time event..video..setalas..qte.. ez eddig jateknak eleg egyhangu
-
RangerFox
veterán
Van dobozosan is. Nekem egy barátom veszi meg, így majd vele végig viszem. Így nem kerül nekem semmibe, így nekem abszolút megéri. Amúgy nagyon szimpatikus az EA részéről, hogy nem akar plusz pénzt keresni a játékon, és hogy elég egy embernek megvennie a játèkot egy társaságból, és mindenki tud vele játszani.
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #144546 üzenetére
Jól teszed Én kb. 2 hétig bírtam, nagyon sok buta ember betéved oda. Mint egy átlag Facebook csoportba.
-
törölt tag
válasz RangerFox #144545 üzenetére
Ez a legtöbb coop játékban amúgy is működik, mert rendszerszinten a sharplay ezt kínálja a játékosoknak. Persze ott streaming alapon működik, de nem sok értelme lenne megfosztani a lehetőségtől a játékosokat, ha amúgy is van nekik erre ingyenes lehetőség.
Persze le is titlhatja a készítő a shareplay funkciót, de rre amennyire tudom elég szigorú policyje van a sonynak, szal itt nem annyira az EA jófejsége, hanem ez egy konkrétan olyan funkció a sony részéről, amivel nagyon kedvez a játékosoknak.
Persze abban jófej volt az EA, hogy odadja játékként is, és nem "kényszeríti" bele a streamingbe a játékosokat, de az azért érdekelne, hogy ha nem lenne ez a sonynál, akkor "magától" is ezt a modellt követte volna-e? -
dunc
nagyúr
Sziasztok! A fekete képernyő problémával kapcsoltba (néhány mp re kép, és hang is elmegy) arra jutottam, hogy RGB módba jön elő a dolog, YCbCr nem tapasztaltam a dolgot, tehát YCbCr ez a probléma nem keletkezik, de kevésbé szépek a színek. (pl HDMI feketeszint opció is inaktív lesz a YCbCr módba) Nem tudom lesz-e erre megoldás egy frimware szintű frissítéssel. Tehát eddig ennyire jutottam, HDMI kábel csere, különböző opciók kikapcsolása nem megoldás a probléma elkerülésére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs