Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Killerbeat #107712 üzenetére

    "Ha jól értem ezek régi korlátozások kimerülnek annyiban hogy adott játék/DLC-k régiónként eltérő áron és csak abban régióban vásárolt játékkal használhatók."

    Pontosan.

    "Hogyan müködnek a szerverek tallózása valahol feljebb olvastam hogy játékonként változó?!"

    Játékokként változó. Lesarkítva, ha nem vagy HC gyakorlatilag mindegy hova csatlakozol, mert szaggatást nagyon ritkán lehet tapasztalni.

    "Azt jelenti hogy minden account mehet bármelyik régiós szerverre játszani vagy hogyy pl van olyan játék aminél központi szerverek vannak és van ahol régionként eltérő?"

    99 százalékban igen, viszont van néhány kivétel: például a Mortal Kombat X régiózáras multival van.

    Ez azt jelenti hogy ha te USA fiókban vásároltad meg az alapjátékot (Mortal 10), akkor csak USA régióban tudsz játszani. Ugye az USA régióba azok tartoznak akik az USA Store-ból vásároltak.

    Most jön a csavar, az USA fiókkal megvásárolt Mortal 10-et te megosztatod más régiójú PSN fiókkal (is), mondjuk most legyen ez magyar (HUN).

    Ha a magyar (HUN) fiók alól játszol az USA fiókkal megvásárolt Mortál tízzel, akkor is csak USA régióban tudsz majd játszani.

    Tehát, ha az egyik cimborád magyar Store-ból vásárolt, vagy kettes régiójú a lemeze, akkor te vele nem fogsz tudni játszani, hiába van magyar fiókod (HUN) mert az alapjáték egyes régióból való, és csak az egyes régiós játékosokkal tudsz majd Mortálozni.

    "Ha megosztjuk a barátommal az accountomat akkor ott lesz régió korlátozás pl US-UK acc és nem tudunk majd egymással játszani vagy ez hogy müküdik?Vagy legyen ugyanolyan régiós a account mind2-nk nek?"

    Általában nincsen régió korlátozás, lásd a fentebbi válaszom.

    Ha mégis van, akkor csak annyira kell figyelni hogy a játékok régiója egyezzen, az hogy milyen régiójú account alól használjátok az lényegtelen.

    "Van valahol olyasmi playerstatisztika (régiónként?) mint amilyeneket Orichalcos is szokott linkelni?Konzol+PC összehasonlitásoknál vagy egy aktuális statisztikai oldal esetleg magának játék honlapján pl BF,Cod?"

    Itt érdemes körülnézni, nem teljes a statisztika, de arányok látszódnak.
    https://psnprofiles.com

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák