Hirdetés

Hirdetés

  • HMD Skyline - jó szerelés

    ma Az eddigi legnagyobb tudású HMD telefon lépett piacra, ami külsejében a Lumia modelleket idézi, más szempontból viszont az utóbbi évek Nokiáinak problémáit hurcolja tovább.

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz Deck #105501 üzenetére

    Az előző generációban szinte az összes részt végigtoltam. Imádtam. Ahogy a Rock Bandeket is. Ezt meg egész pontosan 2 nap múlva eladtam, annyira nem jött be. Arról ne is beszéljünk, hogy a korongon levő számok mennyira fosok. Komolyan, egyedül a játék nyitódala, a Fall Out Boy szám maradt meg. A vizualitásról meg ne is beszéljünk. Ezek az előre felvett elő koncertek nekem megint csak nem jöttek be.

    Egyetlen pozitívum a megvevős 'Live' szamok, ott a saját klipjük megy a háttérben. Az egész jópofa tud lenni. Az elején. Aztán elfogynak a kreditek és megint a lemezen levő okádékokat kell tolni, feltéve, hogy nem akarsz iap fizetni. Vagy élőben nyomod az allandóan változó 'csatornakat' de az is lutri.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák