- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
horyk
senior tag
Hát tegnap bemeccseztem én is, érzem i s a mellékhatásokat.
Mi is lett a 2. meccs eredménye
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
Drummer készülj ! Este a főnciékkel kell játszunk !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
válasz (PIT)Drummer #909 üzenetére
Hát úgy néz ki átcsúszik holnapra !
-
horyk
senior tag
válasz (PIT)Drummer #909 üzenetére
Hát úgy néz ki átcsúszik holnapra !
mod : mi a tökömér postol ez 2x
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
hy all!Sajna holnap sem tudoklenni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Hy all! Hétvégén leszek de még sajnos ma sem leszek délután!
Itt a PH-t 1 hétig hanyagolni fogom majd jövőhét ilyenkor ismét leszek! Addi megnyugszok és megpróbélom nem felbaszni az itteni okostojásokon magam! Tisztelet a kivételnek! Addig úgyis beszélünk TS-en!
Hétvégén tuti olyat zúzok a COD4el mint az állat!Már nagyon hiányzik 3 napja nem nyomtam ..."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
horyk
senior tag
válasz kavicssli #916 üzenetére
Miez miez? Csak nem elvonási tünetek
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
Kavics, min b***tad fel magad? nelegyél depi vagy öngyi!
Először is kérdem Kisakvics, leszel ma délután-estefele?
ha igen, kérdezném tisztelettel a nagyérdeműt, egy war meccs vmikor??? -
Pitbullos
aktív tag
válasz Pitbullos #919 üzenetére
hello all uj taggal bovult a klanunk
tobben ismeritek mar
regebb hivtam mar a klanba akkor wdm messi volt a neve sokat jart a szeronkra
19 eves kulturalt jatekos a klanjuk felbomlott igy jelentkezett ma nalam
a neve [PIT]Messi lettFordot elkapta wow virus hat asszem hamarosan a ha nem jelentkezik
a gyogyszer Kick lessz a klanbol mert nem nagyon aktiv inkabb wowozik[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Messi199
újonc
ÜDV MINDENKINEK XD
-
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
Asszem előveszem a Dragunovomat és célba veszem Ribery-t !
-
(PIT)Drummer
csendes tag
Miért fagyok le minden pálya váltásnál? De csak az extrém szerveren sehol máshol,mind1 nem tépem
Horyk ma se nem war?"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
kerlac
őstag
válasz (PIT)Drummer #931 üzenetére
én is így vagyok vele mindig, de már megszoktam
-
Pitbullos
aktív tag
válasz (PIT)Drummer #931 üzenetére
AZER MERT NINCS IWD TEVE A MODBA A MAJD HOLNAP BETESZEM
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
kavicssli
addikt
Viva Espana
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Na cső mindenkinek!Jó reggelt!
-
Pitbullos
aktív tag
válasz kavicssli #940 üzenetére
ja van egy par
most nezem hogy EDGE meg be van irva pedig mar reg kiraktam mert eltunt
az ocsem Rider angliaba melozik
Ford wowozik
Predator nagyon rikan tud lenni de neki sok problemaja van csaldi hater stb
Arx fatalis a szomszed csak szar a pc je igy ritkan van majd lecsereli
Gyuresz o is ritkan van sokat utazik uzletel de o is fizett a szeroba
a tobbiek azok aktivak vannak hyper aktivak ,kevesbe aktivak
ezert kell az utanpotlas[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #941 üzenetére
Tegnap be tudtam konfigolni az extrém modot.
Nukleáris támadás, 3 féle repülőről való lődözés, alattunk futkározó áldozatokra !
Neked sikerült már, Pitbullos[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz kavicssli #947 üzenetére
Na ne basssz, csináljunk má ananász pálinkát !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kavicssli
addikt
az csak poén!
mellesleg köszönjük Csibéknek a mai esti WAR-t!Jó volt én jól éreztem magam thxmellesleg a másik topicból tudom meg hogy van zombi szeró is!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest