- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Köszi skacok
Arra számítottam, hogy a 70-200-assal lőtt szűkebb kivágású lesz, Békásmegyer és fölötte az üstökös a világító felhőkkel - de a centerfold az lett, amit a 24-70 f4S kitobival, nyitva (ennyit a nagy kitobi-lesajnálatról ), 50-en lőttem, középen Békásmegyer, jobbra a Megyeri-híd is befért
Jahno: a maximumán szabad szemmel is ragyogóan lehetett látni, még Bp-ről is (HHH-ről fotóztam), fényesebb volt, mint azon az égtájon a legfényesebb csillagok. A gond inkább a nagyon szűk és kora hajnali időablakkal volt: 2 / f3 körül emelkedett a horizont fölé / annyival fölé, hogy már látni lehessen, és 3~f4-kor már elkezdett pirkadni). 3 egymást követő éjszaka motoroztam fel a HHH-re, a legjobb képek az elsőn készültek, de akartam még képet világítófelhők nélkül is; a második felhős volt; a harmadik nap kevesebb volt a világító felhő, de egy kicsit párásabb volt, és ami még rosszabb, a 2-es magnitúdóról 3-asra csökkent, láthatóan gyengült a fénye, már kicsit hunyorognom és keresnem kellett. Aztán egy ideig rossz idő volt, a magnitúdója is tovább csökkent, így lemondtam róla; de 1-1.5 hét múlva megint jobb idő lett, elmentem Dobogókőre megnézni, hogy a 6~7-es magnitúdóból mi látszik - óriási nagy tömeg volt, mire már elég sötét lett és helyet is kaptam, még nagyon haloványan, de inkább fotókon még látszott - egészen addig, amíg meg nem jöttek a felhők...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest