-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
- ami nekem kell termék és amit néztem,
Ez az, hogy akkor ilyen alapon neked sincs értelme fikázni, gondolom ezzel háborítottál fel többeket:
ebay egy túró
kevés értelmes dolog van rajta.
Miután másoknak más az érdeklődési köre, ami jó áron, vagy néha viccesen olcsón is megkapható. Cserébe mindössze ki kell várni a több hetes postázást, de ha nem sürgős, akkor ez nem olyan gond.
Említhetnék például elektronikai alkatrészeket, különböző kész vagy félkész egységeket, szerszámokat, eszközöket, LED-eszközöket, egyéb műszaki tárgyakat stb., elsősorban a kínai piacról.
Csak egy példa, DVB-T USB-stick mindössze 7,5 $ + free ship, itthon 2-3-szoros áron nyomják + posta.
Amellett kétségtelenül vannak dolgok, ami nekünk nem gazdaságos, USA piac többnyire kiesik, a drága szállítás és az eladók hozzáállása miatt is.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest