Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Nordic #1593 üzenetére

    Akkor én vagyok nagyon peches, mert sem a Ledge-en, sem a Prisoners' Gate-en, sem a Graveyard-ban nem dobott portált, pedig az utóbbi kettő ráadásul marha nagy pálya is. Na mindegy, majd próbálkozom még.

    Viszont az egyik trezort elkezdtem craftolgatni, hátha sikerül valami jobbat kihoznom belőle az eredtileg kínált +3%-os minőségnél és dobott egy olyan variációt, hogy a szörnyikék mellett még egy Rogue Exile is őrzi és ad plusz 3 rare cuccot. Nem tudtam mi ez, de gondoltam, lássuk. Majdnem ott maradtam, mert egy masszív RoA-s unique boss jelent meg saját mobbal az őrzőkön kívül. Igaz, utána majdnem beterítette a képernyőt a drop. :)

    Eddig ez a trezor dolog a legjobb újítás a számomra az új ligában. A tucat orbokat igazából nem használtam semmire, mert kék cuccra nagyon ritkán fanyalodik az ember Act1 után, a trezorokra viszont nagyon megérheti ellőni őket. Vaal-os gemből eddig balszerencsémre két csak Spectral Throw meg egy Infernal Blow esett. Az előbbitől nem vagyok oda, a szélesedő spirál pont nem jó, hiszen a mobok éppen felém mozognak, nem tőlem elfelé. Az IB-t még nem próbáltam.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák