Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz #94529552 #1798 üzenetére

    Off topic, HASZNÁLD MINDEN beírásodnál. :)

    A szubjektivítás és a tények között elég gyakori az eltérés, tehát még tetszhet nekem az IPS, plazma, VA panel ha az OLED jobb, vagy lehet, hogy mégis a plazma jobb? :F

    Nem arról van szó, hogy nekem mi tetszik, van IPS paneles cuccom, nem is egy, szeretem is őket, ettől még a VA panel jobb kontrasztban, feketeszíntben.

    A képjavítók nélküli eredmények a fontosak, microdimming, local dimming stb. kuka, az használhatatlan vacak, olyan mint az ambilight. Szép, meg tetszetős, de nem az igazi, tudod, szilikon cici. :)

    A rugózás a te műfajod, te zaklattál privátban fórumozokat, közte engem is, mindenen berágsz trollkodsz, amúgy nem csak ezzel az egy névvel.

    (#1794) csalafinta65
    Mindegyik panelnek fizikai korlátja van, IPS korlátja a max 0,10-0,12 cd/m2-es feketeszint, ami szürke, ezt lehet ide-oda finomítani mindenféle képjavítóval de a valódi feketeszint ennyi, a kontraszt meg max 1500:1 és akkor nagyon jó szívű voltam. A VA mostanában érte el a max feketeszíntet ami 0,035-0,04 cd/m2 között van, ez kb 4X jobb az IPS-nél, az IPS már nem tud, évek óta ua a kontraszt és feketeszínt jellemzi.
    IPS LED TV nem létezik ill. én szoktam "leverni". :)

    [ Szerkesztve ]

    "Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák