- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Toninho13 #3568 üzenetére
Üdv!
Én is nem régen regisztráltam a 4pda-ra, mobilon a Google Lens viszonylag "jól" elboldogul a captcha-val, néhány próbálkozás és kellő mértékű nagyítás után ki tudta olvasni a számokat, ha meg sikerül regisztrálni, akkor már email-ben kapott linkkel be tudsz majd lépni.
De WSL alatt esetleg próbáld meg ezt a Prometheus scriptet: prometheus.tar.gz A start.sh indításakor ebben választható a Timofeev repo is, ha netán később eltűnne, akkor szakítsd meg a script futását, és írd felül újra a csomagban lévővel.
A Stepan Timofeev repoból elvileg tudsz Mi-R3Gv2_spi verziót fordítani, nekem Ubuntu 22.04 alatt még ezek kellettek hozzá:
sudo apt install autoconf autoconf-archive automake autopoint bison build-essential cmake cpio curl doxygen fakeroot flex gawk gettext git gperf help2man htop kmod libblkid-dev libc-ares-dev libcurl4-openssl-dev libdevmapper-dev libev-dev libevent-dev libgmp3-dev libkeyutils-dev libltdl-dev libmpc-dev libmpfr-dev libncurses-dev libncurses5-dev libsqlite3-dev libssl-dev libtool libtool-bin libudev-dev libxml2-dev locales mc nano pkg-config ppp-dev python3 python3-docutils texinfo unzip uuid uuid-dev vim wget xxd zlib1g-dev
Illetve kell még az autoconf-2.71.tar.gz is, az alábbi parancsokkal telepítve:./configure --prefix=/usr
make
sudo make install
autoconf --version -
madrac
senior tag
válasz Toninho13 #3568 üzenetére
Ha friss kell akkor felejtsd el a 4PDA-t szerintem. A 3.4.3.9 az Alexey féle repoból van ami nagyon rég nem frissült, igaz én is ezt tettem fel. Mindenféle prometheus csoda szkript nélkül fordítottam WSL2 alatt, ami csak plusz hibaforrás. Egyszerűen csak lekellett klónozni a repot és bekellett másolni azt hiszem azt a fájlt ami ezen típus támogatásáért felel, a többi pedig a repoban lévő leírás alapján ment gond nélkül.
Viszont ha jól láttam a commitokat, akkor a mahtab repoba is bekerült nagy nehezen az R3Gv2 támogatás, amit folyamatosan frissítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest