- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
Csaosztok!
Tuningolnék.... mik az esélyeim? A gépbe még kerülni fog egy cnps7000b-cu is. Kérdés: elméletileg ilyen hűtéssel bírja e a proci a 3.5ghz-t, illetve a ram elmehet e 1:1-ben ( vagy teljesen esélytelen ddr400-zal )? Köszi a segítséget előre is.
[Szerkesztve]الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
szeva mindenki!
húznám ezt a vasat (lent) de 240-es fsb-nél 1.575-es fesznél 5:4 cpu:ram-nál el sem akar nagyon indulni, 1.600 voltnál pedig a windows bootképernyő alatt újraindul a gép, a háttérben kék alapon fehérbetűs szöveg egy negyed pillanatra .
olvasgatom a fórumot és minden p4 2.8 tulaj 3.5-ön járatja az aranyoskáját.
velem mijé csinálja ezt?
utállak te szemét
-
-Jackson-
őstag
köszönöm.
csak #970-ben és még ezernyi helyről, hogy ''1.600-nál neadj neki többet'', ezért nemmertem. tartósan bírja az 1.625-öt, netalántán 1.650v-t???
jelenleg alapfeszen terhelve 52fok idle 41 fokos everestben.
bocsánathogy amatőr vagyok, de én tuningnál megálltam a 300A-s cerka 450-re húzásánál, aztis vmi guru-leírás szerint végeztem anno
mégegyszer köszönöm Loretto, reggel hazaérek megy a tesztالله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
válasz gerlaip #2037 üzenetére
szeretem az ilyet, az én 2.8-am még 1.675volton is lefagy 250-es fsb-nél 3dmark03 alatt. elképzelhető hogy a passzív NB-s lapom a gáz?? (is7-e2). tényleg el kell vinnem valami haverhoz betesztelni, mer ez idegesítő, hogy másnál a 2.4 megy annyin amennyin ez nem
szerk.: a telekondit is megizélhetem...
-
-Jackson-
őstag
nah addig eljutottam, hogy alapfeszen (najó, majnem alapfeszen 1.55-ön - alap 1.525 -, mert alapon húzásnélkül is leesik a fesz terhelésnél) megy 236-os fsb-vel 3.3-on a proci. igaz nem egy 3.5ghz, de azé nem kutya esse
-
-Jackson-
őstag
-
-Jackson-
őstag
válasz Steve Jr. #3242 üzenetére
12-13ezerért vannak chieftec tápok, azok elégjók, egyedül a 410-es 12cm-es változattal voltak az utóbbi időben gondok, azt nemigen szabad megvenni. de chieftecből elég a configodnak egy 360-as is sztem. esetleg nézelődj kicsit a melyik tápegységet vegyem topikban
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-
-Jackson-
őstag
ha melegedős procit veszel akkor a gyári hűtő egy nagy 0. hangosnak mindenféleképpen hangos lesz, szóval inkább ne gyári hűtőset. igaz nekem 3266mhz-n is idle 35 fokos a gyárival, de ez egy northwood magos telekondis cucc. ugyanez egy melegebbfajta prescottal simán plusz 15-20 fok
-
-
-Jackson-
őstag
válasz beautifulmin #4406 üzenetére
dehogynem jobb, 10 fokkal tutira jobban hűt, de sztem terhelésnél még a 15 is megvan. igaz nekem csak a 7000-es alcu zalman volt előtte, most tuningolva is 16-17 fokkal alacsonyabb a terhelt hőmérséklet. a ventijét meg úgy lőttem be, hogy a táp elnyomja a hangját
-
-Jackson-
őstag
válasz beautifulmin #4410 üzenetére
persze hogy fellehet javítani, nagy radi, esetleg egy erősebb pumpa...
igaz ekkor lép életbe az a dolog, hogy ebben az esetben vettél egy szép kékledes vízblokkot. de ~20k-ért egy tökéletes, dizájnos vízhűtés. ha meg kölün részegységekből rakod össze a rendszert, azsem lesz olcsóbb, 10k egy cpu-blokk, 5 egy pumpa, meg nemhinném hogy 5-7 ezerért megvan a tartály és a radi.
én már szereztem egy vga blokkot hozzá, de csak jövőhéten rakom bele, mert akkor lesz időm rá, majd megnézem mitkezd a 6800ultrával (gt de ultra frekin). szvsz bőven eléglesz hozzá, igaz nekem egy telekondis nw-m van. ha meg übertáp vízhűtést akarok belőle csinálni, akkor 20k felett van egy igényes, házoldal méretű radi, meg kb 5k egy hydor pumpa, meg megint kb ennyi egy nb-blokk. de egyenlőre bővenelég így is
#4408: ez meg a léghűtés sajátossága, zalmannal nálam idle 35, full 56-57 fok volt, most idle 31-32, full 41fok
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest