Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    Sziasztok, remelem jo helyre irok.

    360/36-os netem van (UK), a szolgaltato altal adott Wifi kepes routerrel (olyan, mint amit a UPC/Vodafone ad, Arris TG2492) vezetek nelkul nagyon max 220-250Mbps-em van meg letoltesi sebesseg, kozvetlen Cat5e-vel kapcsolodva megvan a 360+ letoltes.

    tisztaban vagyok azzal, hogy a kulonbozo mukodesi modok (CSMA/CA vs CD, full-duplex vs half) a wifi nem lesz ugyanolyan gyors, mint az Ethernet kapcsolat, plane, ha tobb eszkoz is kapcsolodik, de meg lehet valahogy oldani, h Wifin legalabb a kozeleben (320+) legyen valahogy? eleg messze van a szobam az emeleten a foldszinti routertol.

    uj router esetleg? ez a Hub bridge-elheto, igy utana tudok kotni custom routert.

    kiprobaltam az itt nepszeru Powerline-t, vettem egy ilyen TP-Link kit-et, de nem vagyok tole elajulva, es akkor meg finom voltam, es noies.
    nemreg koltoztem, es mind elozo lakhelyemen, mind itt, meg egymas mellett levo konnektorokban sem tud 70-80 Mbps-nal tobbet, tehat meg azt sem lehet mondani, h kulon aramkoron lennenek.
    gondolom az elektromos vezetekek allapota is sokat szamit, az elozo lakhelyem a 60-as evekben epult, ez a 90-es evek elejen, szoval sejtesem szerint itt jobb a kabelezes, megis ilyen gyatra letoltesi sebesseget kapok.
    szoval tapasztalatom szerint ez a kit egy rakas sz*r.

    van esetleg javasolt, normalis, megbizhato Powerline kit/marka, ami tudja is azt, ami ra van irva, illetve, amire szuksegem van? nem azert fizetem a legnagyobb itt elerheto netcsomagot, h szutykos 70-80 megakkal pocsoljek.

    vagy vehetek komolyabb routert, de a Wifin meg gondolom meg a legcombosabb sem fogja tudni a teljes netsebessegemet atnyomni AC halozaton.

    koszonettel,
    Yeff

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák