- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tsteve #17546 üzenetére
Eddig is gondoltam, hogy emiatt kapsz sms-eket. De továbbra sem az a lényeg, az egy következmény.
'ezt a számot (én) soha ne adtam meg az otp felé..."
Ez is pipa, te nem adtad meg, más megadta vagyis jogszerűen egy személyhez kapcsolták, nincs duplikáció. Ha megadtad volna, nem történhetett volna meg."nincs ehhez a telefonszámhoz tartozó számlám sem... nem ismerek 5304 végű számlát sem, az sem az enyém"
Én azt kérdeztem ügyfél vagy-e az otpnél, van-e folyószámlád vagy sem. Nem azt, hogy azonos-e az smsel érintett számlával, mert nyilvánvaló, hogy nem."mert ők a rendszerükbol (tudomásuk szerint) erre a számra nem küldenek sms - eket..."
Ez azért érdemes, mert felmerül az a kérdés, hogy akkor nincs ilyen ügyfelük? Nem szerepel a telefonszámod, sehol az adatbázisukban?Lehet rossz a megközelítésed kérdéseid, azért nem jók a válaszok, amit rájuk kapsz.
Axioma ötletei jók, pl igazolás, hogy tiéd a szám."és ha szeretnék otp számlát nyitni ezzel a telószammal később én is?"
Nem fogsz tudni, mivel egy ügyfélhez rendelhető csak a telefonszám. Tehát, ezek szerint nincs náluk számlád. Ugye, nem rendelkezel otp folyószámlával?"arról nem is beszélve hogy valaki talán tévedésbol nem kapja meg az sms-eit?"
Valószínüleg nem nagyon érdekli. Volt itt aki 3 év után kereste a díjkimutatásait, miért nem kap, már 3 éve."ha szar egy rendszer, azt meg kell javítani, és nem sebtapaszt tenni rá ideiglenes megoldásként"
Szerintem nem a rendszer szar, mert elírástól, a rendszer nem fog változni, minőségileg. Ilyen adatokat, csak jogos indokkal módosítanak, ha egyáltalán. Szerintem ezt személyesen próbáld meg egy fiókban és nem sima ügyintézővel. Ha emaillel semmire sem mentél."akkor minek ez az egész topik?"
Nem telefonszámok elírására, az biztos"nyugaton biztosan nem... egy bank (ha életben akar maradni) javítja a hibáit, sőt, tanul belülük..."
Álom világ. Másrészt OTP piac vezető, nincs kitől tartania. Ha meg az ügyfél ilyen, akkor bármelyik banknál megtörténhet.Én csak 1 sms-t kaptam a cibtől, gondolom az illetékes hamar rájött mikor megnézték, milyen számra ment ki. Senkinek nem kellett szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest