- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ma felhuzott az OTP-s hivogatos emberke. Mondom neki ha marketing, tegye le, ha a jelenlegi termekemmel kapcsolatban van valami, akkor mondja (csak egy hitelkartyam van ott). A termekkel kapcsolatos, de be kell azonositania. Hat hogy o latja hogy ki van hasznalva, es nem plusz hitelkeretet (kb. 900 van), hanem azon feluli koltesi lehetoseget (max. 100e) amit reszletekben (a kartyarol) csokkentenek majd kamatmentesen, ilyen "lehetoseget" ajanl. Hat hulyenek nez ez engem?
Mindez amellett, hogy latja meg mondtam is hogy MAK-ra van kihasznalva.
Kapott az 1-6 skalan egy 1-est. Csak fiokban tudom lemondani a _barmilyen_ reklamhivast? Ha nem kamuzik az elejen siman elhajtom, szerintem naluk is le van minden tiltva regota, pont ezert nem raktam egybol le mert most hatha valami tenyleg a meglevo cuccommal van.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz bigdady #5903 üzenetére
Az otp-nek mar tobb ltp-s hivasra mondtam hogy most azonnal allitsa be ujra ha ugy volt akkor is hogy nem kerek marketinget. Itt az volt a baj, hogy probalta eladni ugy, hogy nem marketing.
Amugy engem neha megtalalnak egyertelmu marketinggel meglevo szolgaltatoi kapcsolatokon tul (azert 20 eve ez a szamom), de egyre jobban lekerulok a listakrol, mert en minosithetetlen hangnemben szoktam oket kezelni (adatkezelesi nyilvantartasi szamat az adatforrasnak es a nevet a feljelenteshez szoktam kovetelni, meg elmeselem hogy brit tudosok szerint 5 evvel rovidebb elete van az ilyen munkat vegzoknek). -
Willie
őstag
Sziasztok!
Csehországban voltunk a hétvégén, minden kártyahasználatkor eurót konvertált át forintra és úgy vonta le az összeget a számlámról. Mi ennek az oka, hogyhogy nem cseh korona volt az alap?
Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz viktorhu #5906 üzenetére
És a rabló árfolyamot is, úgy mellékesen. Kíváncsi lennék egy tételre a vásárlásaidból, hogy mennyivel volt drágább a többszörös kerülőutas módon kifizetett cseh korona.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Willie
őstag
Így már világos, köszönöm a válaszokat.
Egy példa:
2019.10.20: 1184 CZK --> 46,41 EUR --> 15 515 HUF
-
anadroid
senior tag
Ez nagyjából 300 Ft-tal lett volna olcsóbb Revoluttal - kb. 2%.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Adott lenne a kérdés, hogy mégis miért lehet az, hogy pl OTP-ből exportált számlatörténetben az "Új könyvelt összeg" és a "Rendelkezésre álló egyenleg" között 14-15 ezer forint különbség is lehet??!!
Egy excel táblázatot vezetek és könyvelem a kártyás tranzakciókat, és néha elég jelentős különbségek jönnek ki, annak ellenére, hogy minden tranzakciót rögzítek.
Mégis hol a hiba és miért mutat 14-15 ezres mínuszt? Nem hagytam ki egy tranzakciót sem, direkt összevetettem az OTP-ről exportált fájlt a saját excelemmel.Másik kérdésem, hogy szeptember végén Uni Credit ATM-ből kellett pénzt felvennem ami simán ment, majd pár napra rá jött az sms hogy utaltak X ft-ot a számlámra (pont amennyit levettek), majd levették ugyan azt az összeget a számlámról. Furcsálltam hogy mi volt ez a művelet, és most vettem észre hogy valójában 2x vonták le azt az összeget amit én levettem pénzt. Ezzel be lehet menni az OTP-hez reklamálni?
-
namenlos
tag
A rendelkezésre álló egyenlegből már levonták a még nem könyvelt, függő tranzakciók összegét, míg az Új könyvelt egyenleg csak az utoljára lekönyvelt tranzakció utáni állapotot mutatja. Mivel kereskedőtől és kártyarendszertől függően akár 7-14 napig is lóghat a levegőben egy kártyás vásárlás, amíg annak nyoma marad a számlatörténetbe, érdemesebb lenne a havi számlakivonatokat elemezni (hónap eleji nyitóegyenleg - havi tranzakciók = a hónap végi záró egyenleg).
Én korábban a H&M esetében vettem észre (online vásárlásnál), hogy a fizetés után 1-2 napon belül megjelent a tranzakció a számlaforgalomban, majd a csomag átvétele után (ami akár 4-5 munkanap is lehet), újra megjelent a terhelés. Először azt hittem, duplán vonták le az összeget, de aztán meg láttam, hogy az első viszont eltűnt. Ez arra példa, hogy követhetetlen, hogy könyvelnek.
-
MNBT
tag
válasz namenlos #5916 üzenetére
Sajnos ez sem áll fenn.
Mostanában gyakran a Revolut kártyámat használom mintsem az OTP-t, és az elmúlt 3 hétben csak a Revolut kártyámra utaltam pénzt. Ezért nem is értem hogy nincsenek függőben lévő tranzakciók, mégis 14 ezer forint mínuszban van a a rendelkezésre álló egyenlegem.
Az az igazság hogy nem számoltam el semmit a saját excel táblázatomban, mert az utolsó tranzakció is Revolut utalás volt. -
axioma
veterán
Csak tipp: anno Erste szivatott azzal, hogy a sorban allo tranzakciokat mar "elore" elkoltottnek tekintette a rendelkezesre allobol, nehogy meg egyszer elkoltsed (pl. allando utalas volt esedekes, vagy bejott egy beszedesi ami kesobbre volt datalva) - ilyened nincs esetleg ami stimmelne osszegben? Bar azt hiszem mar az erste leszokott rola, sok volt a reklamacio.
-
Zolee__
csendes újonc
Sziasztok!
Valakinek van esetleg oké 5 vagy oké 6 számlája?Az érdekelne hogy ehhez a számlához nem lehet igényelni olyan bankkártyát ami nem dombornyomott? Eléggé sokallom az éves díját,főleg hogy nincs is szükségem dombornyomottra..
Köszi! -
lmno
őstag
Tudja valaki hogy Budapesten hol van olyan ATM, amiből érintés nélkül lehet felvenni pénzt?
Köszi -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Van valakinek premium + szla csomagja? -
energy4ever
addikt
Valamit felig hallottam, hogy novembertol nem lehet tranzakciot vegrehajtani ha nincsen valami adategyeztetes.
Honnan tudom, hogy ez nekem megvan? Netbank irna? -
bigdady
nagyúr
válasz energy4ever #5936 üzenetére
Bankja válogatja magánszemély esetében. Amelyik bank már eddig is beszerezte az új törvény szerinti adatokat ügyfelektől ott nem kell, akik nem azok meg szóltak időben hogy kell. Csörögj oda, de gondolom ezért rendben lesz ha nem is tudsz róla, hiszen már második kör van
[ Szerkesztve ]
-
kirisz
tag
Sziasztok, ha tegnap este küldtem el emailben az adategyeztetéshez szükséges (ennek megfelelően [link] ) infókat akkor minden rendben lesz?
-
Ha részvényt akarok eladni, akkor is érdemes a direkt brókert.aktiválni?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
oba
addikt
Sziasztok!
Villanyszámlámat akartam elutalni, megadtam az adatokat, megnyomtam az utalást, de valami kommunikációs hiba miatt meghiúsult a dolog. A tranzakciók ellenőrzésénél láttam, hogy jóváhagyásra vár állapotban volt, ezért rányomtam, hogy megismétlem, és most sikeresen el is utalta. A problémám az hogy most a tranzakciók ellenőrzésénél ott van mindkét utalás, az egyik végrehajtva állapotban a másik még mindig jóváhagyásra vár állapotban. Nem tudom törölni/visszavonni az utóbbit akárhol próbálkozom. Mi ilyenkor a teendő? El fogja utalni még egyszer vagy majd törlődik valamikor magától?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Sorry, ha a biztosítás nem ide tartozik
A céget, ahol dolgozom, felvásárolta egy nagyobb cégcsoport (upc-vodafone)
Nincs bejelentve semmi létszámleépítés, de azért egy ilyen szituban nem a legbiztosabb a helyzet. Arra gondoltam, hogy kötök az OTP-nél Mentőöv életszínvonal biztosítást.
Szerintetek ilyen helyzetben kötnének velem? A feltételek között nincs semi, ami kizárhatna.
A másik kérdésem, hogy ha megkötik a szerződést és pl. fél év múlva kirúgnak, akkor utólag mondhatják, hogy nem fizetnek a körülmények miatt?
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Eddig havi előfizetéses telefonszámra kaptam az internetbank belépéséhez szükséges SMS kódot.
Az internetbankban megváltoztattam a telefonszámot egy feltöltős telefonszámra. A változtatást elfogadta, és ott már az új telefonszám található, de ennek ellenére a régi telefonszámra érkeznek a belépéshez szükséges SMS-ek.
Arra gondoltam, hogy talán a feltöltős telefonszám nem tetszik neki. De, akkor miért engedte elmenteni? Miért nem az új, elmentett telefonszámra érkeznek az SMS-ek?[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
veterán
A Mobilaláírás telefonszámát személyesen fiókokban, vagy szerződés esetén otpdirekt telefonos ügyfélszolgálaton lehet megváltoztatni, interneten nem.
Amit enged elmenteni, az csak "elérhetőség".[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
dptrsk
addikt
Annyiban egészítenélek ki, hogy az kártyakontroll-számlakontroll SMS-ek telefonszáma otpdirekten szabadon megváltoztatható.
A mobilaláírás, amit az otpdirekt belépésekhez/tranzakciók jóváhagyásához használhat a felhasználó, az csak személyesen vagy ha van szerződés rá, akkor telefonos otpdirekten lehet módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Valaki Android 10 alatt használ Simple-t? Nekem idáig ment rendesen a fizetés - annyi volt, hogy nem jött fel az overlay, a kártya képével - de ma egyszer sem sikerült fizetnem vele, míg a kártyával, ami Simple mögé van regisztrálva simán ment az érintéses fizetés... Mi lehet?
-
dptrsk
addikt
válasz vodrosjozsi #5949 üzenetére
Raiffeisen Premium Gold 2.0, akár minden ingyen
Gránit Bajnok, ez is olcsóbb a Smartnál
(K&H Prémium)A Smart csomag se rossz csomag, de az OTP eléggé le van maradva online szolgáltatások terén a többi magyarországi banktól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest