Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Belba

    őstag

    válasz ujtordai #6389 üzenetére

    Én ezt a bővítményt telepítettem : osCommerce PayPal IPN Module v1.0 For 2.2MS2 (2007.okt.23.verzió)

    Nálam tökéletesen működik, leteszteltem (próba-vásárlással fizettem, mint Vevő, és visszautaltam a pénzt, mint Eladó, minden működik rendesen). Csak nálam azért inaktív ez a modul, mert a Tulajdonosnak még ez a fizetési mód is drága... :U
    (Megrendelésenként 3,9%+90Ft-ot von le a PayPal az Eladótól.)

    Javaslom, hogy telepítés előtt készíts magadnak PayPal accountot (jobb lenne mindjárt kettő!), regisztráltasd a bankszámlá(i)dat is, mert csak így tudod kipróbálni a működést.
    Az új PayPal account beregisztrálása akár 1-2 hétig is eltarthat, ha nincs a bankodnál mobil-megbízásod vagy internetes bankfiók elérésed.
    A Vevő accountja lehet "Personal", az Eladó accountja legyen "Premier".

    Ha telepíted ezt a bővítményt, akkor a webshop-Tulajdonos bankszámlájára tudnak utalni közvetlenül a Vevők a PayPal accountján keresztül. A Vevőknek nem kell feltétlenül PayPal accounttal rendelkezni, lehet CSAK bankkártyával is fizetni az oldalon.

    Ez a PayPal modul a webshopból átlépteti a Vevőt a PayPal biztonságos oldalára (a webshop megrendelési oldalról) és ott kell beírnia a Vevőnek minden bizalmas adatát, ott vonja le a bankszámlájáról a megadott összeget a PayPal.
    Erről a Vevő is, Eladó is email-leveleket kap!
    Ha a fizetés rendben lezajlott, akkor a webshopban megjelenik az üzenet, hogy a Vevő kifizette a vételárat (ez ellenőrizhető a Tulaj PayPal fiókjában is).
    Ha a fizetés valamiért meghiúsul, akkor a rendszer visszajelez, hogy a megrendelés félbemaradt! (A Vevő visszakerül a webshop Fizetési oldalára és csak úgy tud megrendelést leadni, ha vagy fizet, vagy más fizetési módot választ.)

    Szóval, a modul tökéletes! :K

    Mondjuk, annyiban számít, hogy melyik országból használnád a PayPal fizetési módot, hogy vajon az adott ország tagja a PayPal-nak? (Amíg Mo nem volt tag, addig mi nem használhattuk, illetve egy ideig csak korlátozottan, most már tudunk pénzt küldeni-fogadni is.) Ezt ellenőrizheted a PayPal weboldalán.

    ITT például láthatod a PayPal partner-országokat...

    < A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

Új hozzászólás Aktív témák