- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz Krisz01 #4548 üzenetére
nem lehet, hanem biztos, hogy emiatt nem működik, ha egyébként mindent a leírás szerint csináltál...
Magyarra fordítva:
importáld be a min_order.sql fájlt a PHPMyAdmin felületén vagy parancssori eszköz segítségével.Remélem tudod, hogy mi az a PHPMyAdmin...ugye ?
Egyébként van egy másik módszer is a minimum és maximum rendelési összeg beállításához, da az nem ilyen elegáns, admin felületről kezelhető...
[ Szerkesztve ]
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Krisz01
tag
válasz vakondka #4551 üzenetére
Eddig nem tudtam, de már rájöttem
Még annyi lenne a kérdésem Vakondka, hogy véletlenül 5x importáltam be az adatbázisba, így az admin felületen 5 menüpontban jelentkezik a minimum rendelési érték beállításának lehetősége. Egymás alatt vannak? Kiszedni hogy kell? Vagy ne foglalkozzak vele? -
DiabloCorsa
őstag
válasz Krisz01 #4552 üzenetére
Szerinted ha egy kérdésre 4x igent, 1x nemet mondanak mi az igaz?
No, a számítógép az "finyásabb" és ha csak 2 van benne, már semmi értelem annak hogy bent van.
Tehát, ahogy a Hegylakó mondta:
Csak 1 maradhat!Törölni nehezebb lesz, arra nincsen parancs sor, azt egyesével kéne. Ha rossz sort törölsz, akkor BAJ lesz.
Adatbázis, configuration tábla és az utolsó 5 sor azonos lesz, KIVÉVE az első oszlop számát.
Abból kell törölni az utolsó NÉGYET, a sor elején lévő jellel, mely valószínű piros kereszt.[ Szerkesztve ]
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
soma79
csendes tag
Ismét valami gebasz van....
1054 - Unknown column 'p.products_id' in 'on clause'
select count(p.products_id) as total from products_description pd, products p left join manufacturers m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, products_to_categories p2c left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '1' and p2c.categories_id = '18'
[TEP STOP]
Ez most mi a csoda????????
Soma
-
cozmo
őstag
válasz DiabloCorsa #4525 üzenetére
Ez a gomb generátor nagyon pöpec, le is ugrottak a kopott cakkos gombok a webáruházamból
lightbox
Ez a lightboxos dolog nekem nem okoz problémát, bár nem néztem 6-os suxplorerrel.
Bár lassú net kapcsolatnál előfordult, hogy mikor betöltötte a termék lapját és ott gyorsan a képre böktem, akkor egy külön böngésző ablakban nyitotta meg mintha a lightbox nem is lett volna telepítve.
Tesztelve:
- 7-es explorer
- Opera 9.25
- Netscape 8.13
- Firefox 2.0.0.7Belba:
Mint ahogy azt sem lehet beállítani, hogy aki a Szállítás-oldalon Átutalást választ, az a következő Fizetés oldalon már ne választhasson mástErre jó lenne valami megoldás:
Egyes szállítási és fizetési módokat csak együtt lehessen választani!!Én ezért telepítettem az order editort és az elrontott megrendeléseket módosítom és vissza a megrendelőnek az értesítés hogy így rögzítettük a megrendelését.
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
vakondka
őstag
azt jelenti a hibaüzenet, hogy nincs products_id mező a products_description táblában...
...hogy hoztad elő ezt a hibát ? nem írtál át valamit ?, vagy töröltél bele az adatbázisba ?Ugyanis nálam ez aza utasítás hiba nélkül lefut
-
DiabloCorsa
őstag
válasz vakondka #4560 üzenetére
Én is tanulok tőled, enged hogy most én súgjak!
Soma79 áruháza nem RC2.2-es és 5-ös Mysql-en fut!!
Telepíteni kell az RC2.2-t vagy lecserélni a régi verzióból az index és advanved_sersc... php-kat az új verzióra. Ez igen összvér megoldás lenne, de ez megjavítja a hibát.
Mivel alap áruházról van szó és gondolom még nem sok extra van feltelepítve, a teljes újra telepítés lenne célszerű.
A hibát és javítási módjának helyét itt írta a fórumba pret512 mert ő is ezzel találkozott. 4478-as üzi. Régi rendszert vett és a legújabb Mysql-en fut. Engem is akkor érdekelt, mikor egy telepített fullextrás áruházam elakadt ezzel a hiba üzenettel a másik szolgáltatónál.
Én ott a 2 php kellő sorait lecseréltem.[ Szerkesztve ]
-
DiabloCorsa
őstag
-
vakondka
őstag
válasz DiabloCorsa #4561 üzenetére
jaaa, ezt nem tudtam hogy mysql5 van neki és nem a legújabb shop verzió.... vagy nem olvastam inden hozzászólást a fórumban
-
Belba
őstag
"... Erre jó lenne valami megoldás:
Egyes szállítási és fizetési módokat csak együtt lehessen választani!!Én ezért telepítettem az order editort és az elrontott megrendeléseket módosítom és vissza a megrendelőnek az értesítés hogy így rögzítettük a megrendelését...."
Én is ugyanígy csinálom!
Az elrontott megrendeléseket gyorsan tudom javítani/módosítani és a Visszaigazolást már úgy kapja meg a Vevő...
Azért én (ha tehetem) felhívom ilyen esetekben a Vevőt, jobb szóban tisztázni, hogy mit szeretne, mik a lehetőségek és melyik fogalom mit jelent.Nálam is telepítve van a megrendelés-módosító kiegészítés (Diablónak köszönhetően).
SZUPER!!!
Nem is tudom, mit kezdenék nélküle, sokat kínlódtam, míg ez nem volt (állandóan turkálhattam az adatbázisokban).
Most 1-2 perc alatt javíthatom a hülyén beírt adatokat, címeket, törölhetek/hozzáadhatok termékeket (Vevő kérése szerint).[ Szerkesztve ]
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
korena
csendes tag
Belba: ez a színkódoló nagyon jól jött! Sajnos képtelen voltam a színeket megváltoztatni az oldalamon. A gombszerkesztőt is megpróbáltam alkalmazni. Létrehoztam a nekem tetsző gombokat, fogtam és megkerestem a helyét, felülírtam a régieket, de semmi.... Nem tudom, hogy mit rontok el, de hogy ennyire ne menjen az már elkeserítő. Ráadásul valamit nagyon sikerült elállítanom, és szétesett az egész. Most megkértem a szolgáltatót, hogy gyalulja le, és tegye fel újra. Napi 4-5 órát szórakozom a semmiért. Sírni tudnék esküszöm.
-
soma79
csendes tag
válasz DiabloCorsa #4561 üzenetére
Köszönöm Nektek, megpróbálkozom ezzel :-)
Igen mert régebbi MySql alatt dolgoztam, és most árt akartam tenni új szerverre ahol már 5-ös MySql van.
[ Szerkesztve ]
Soma
-
Belba
őstag
Igen, azért is tettem fel ezt a színkódolót, mert emlékszem, nekem is nagyon hasznos volt, amikor átszíneztem a webshopomat.
Tudtam, hogy neked is szükséged lesz rá.
A magyar gomboknak a magyar nyelvi csomagban van a helyük!
shop/includes/languages/hungarian/images/buttons mappában.
Ezek a weboldalon megjelenő gombok.(Vannak Admin-oldalon megjelenő gombok a shop/admin/includes/languages/hungarian/images/buttons mappában, ezeket nem célszerű összecserélni!)
Javaslom, hogy így csináld a változtatásokat :
1. Mentsd el előbb a változtatandó fájl(ok)at!!!!!
2. Egyesével cseréld ki a változtatott fájlokat, nézd meg a webshopot, sikerült-e az akció vagy elszállt az egész?... Ha elszállt, akkor szupergyorsan visszatöltöd a régi eredeti fájlt!A shop/stylesheet.css fájlban átírt színkódnak azonnal meg kellene jelennie a webshopodban!
Én ezt úgy csináltam, hogy megnyitottam a fájlt egy szerkesztő progival (pl. Edit+) és Keresővel rákerestem a régi színkódra...
Ahol megjelölte a régi színkódot, ott szépen átírtam az újra mindenhol.
Itt is előbb elmentettem az eredetit!!!Nyugi!!! Menni fog, csak türelem kell hozzá!
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Marsy51
aktív tag
Szia Belba!
"Nálam is telepítve van a megrendelés-módosító kiegészítés (Diablónak köszönhetően)."
Eltudnád küldeni ezt a bővítményt a magyar nyelvi fájlal, hogy ne keljen újra feltalálni a "melegvizet" ?
[ Szerkesztve ]
Marsy51 ("The truth is out there") osCommerce - Magyarország http://www.oscommerce-extra.hu
-
DiabloCorsa
őstag
válasz Marsy51 #4569 üzenetére
Elküldheti, de nálad nem fog működni.
Az CSAK nála működik. Belba adatbázisán több módosítás történt, (más és módosította nem csak én)h a azok nincsenek összhangaban a php-val, akkor hiba üzenet lesz és a rendszer leáll![ Szerkesztve ]
-
Krisz01
tag
válasz DiabloCorsa #4554 üzenetére
Köszi, sikerült letörölni a felesleges bejegyzéseket, bár mire megtaláltam, az nem volt semmi. Egyszerűen a konfigurációs táblában nem volt benne, csak a keresés gombbal tudtam behozni.
Vakondka megoldása egyszerűbbnek tűnt, csak azért ne használtam, mert egyszerűen fogalmam sem volt hová kell beírni? Természetesen azért midkettőtöknek kösz!
-
Krisz01
tag
És még egy probléma. Tegnap próbrendelést végeztem az oldalunkról és a barátnőm e-mail címét írtam be rendelőnek. Tehát tulajdonképpen a nevében próbarendeltem. Viszont a címére nem érezett meg a megerősítő levél (freemail-os cím), holott az írta ki az oldal, hogy pár órán belül ez megtörtéik.
Egyébként a rendelést azt az admin felületen kell ellenőrizni vagy kapok mailt róla AZ ADMIN oldalon beállított mail címre?
-
Belba
őstag
válasz Marsy51 #4569 üzenetére
Marsy51!
Nálam ezt a bővítményt Diabló telepítette, egy csomó más szuperbővítménnyel együtt.
Fogalmam sincs, hogyan csinálta és milyen programokat telepített, én csak a végeredményt használom.Ezzel együtt még felrakott olyanokat is :
- Jelszócserélő (2 kattintással új jelszót lehet beírni bármelyik vevőnél)
- Új Vevő regisztráció (Admin oldalon új Vevőt tudok beregisztrálni)
- Új megrendelés (bármelyik Vevő nevében megrendelést adhatok le Admin oldalon)
- HTML-emailküldő
- HTML-Hírlevélküldő
- Termékoldalak HTML-szerkesztővel írhatók be (SZUPER!!!)
- Megrendelés-email HTML-szerkesztővel formázhatók az Admin oldalon
- Ki vásárolt a termékből? (kilistáztathatom, hogy x-termékből kik vásároltak)
- Mit rendelt? (kilistáztathatom, hogy melyik státuszban kik vannak és milyen megrendeléssel, pl. Előrendelés-lista!)
- Főoldalt egy HTML-szerkesztővel írhatom be és formázhatom Admin oldalonHirtelen ezek jutottak eszembe, de vannak még új funkciók, amiket szintén akkor telepített nálam Diabló.
Aki használja egy ideig a webshopját, az pontosan tudja, hogy ezek mennyire nagy segítséget jelentenek a gyorsabb, szebb, és jobb munkához.
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #4570 üzenetére
Igen, emlékszem, hogy ami nálad simán működött, azt nálam nem lehetett ugyanúgy megcsinálni, pár napig hol ezt, hol azt kellett átírnod, mire végre működött a rendszer...
Bonasera-nal is ugyanez volt : ami nálam jól működött, az őnála hibaüzeneteket okozott...< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz Krisz01 #4572 üzenetére
Ha az Admin oldalon a Főbeállításoknál beírtad az email-címedet (én ide több címet is írtam a biztonság kedvéért), akkor ezekre a címekre kellene kapnod másolatot!!!
Javaslom, hogy a Freemail-t felejtsd el, van mikor fél napba beletelik 1-1 levél kézbesítése.
A Gmail-postafiókok hibátlanul működnek, regisztrálj itt egy postafiókot és ezzel próbálgass. Gmail-regisztráció
Regisztrálj a webshopodban, mint egy Vevő (az új email-címeddel) és adj le egy teszt-megrendelést.
- AZONNAL meg kell kapnod (Vevőként) a megrendelés-másolatot.
- AZONNAL kapnod kell (Adminisztrátorként) egy megrendelés-másolatot.
- AZONNAL megjelenik a megrendelés az Admin-oldaladon.< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
vakondka
őstag
válasz Krisz01 #4571 üzenetére
Ha nem találtad meg akkor az még mindig ott van...nem ? vagy félreértettem ?
Minden ilyen parancsot a PHPMyAdmin felületén az SQL fülre kattintva tudsz megadni és utána a Végrehajt feliratú gombra kell kattintani.
megtudhatod könnyen, hogy sikeresen törölted-e a felesleges bejegyzéseket az adatbázisból:
a már fent említett SQL fülre kattintva írd be ezt a parancsot:SELECT * FROM `configuration` WHERE `configuration_key`='MIN_ORDER_AMOUNT'
A Végrehajt gombra kattintva meglátod, hogy hány találat van
[ Szerkesztve ]
-
vakondka
őstag
válasz vakondka #4576 üzenetére
Közkívánatra: http://oscommerce.extra.hu/index.php?page=phpmyadmin---mysql-tutorial
Folytatása következikhttps://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
DiabloCorsa
őstag
Figyelem!!!!
Az oscommerce alapverzióban NEM küld levelet a rendelésről és a regisztráció visszaigzolásról sem. A nyelvi fáljt meg kell hozzá "csinálni". Ezt felkinálja az oscomm leírás de nincsen benne. (így emlékszem, mert az alapverzióban nem rendeltem több éve)
Masy51!
Ahogy Belba írta!
Egyéni telepítést kíván a dolog. Amit letölthetsz az oscomm oldalról, azok néha igen, többnyire nem működnek.
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #4578 üzenetére
Nálam anno egy alap-osCommerce webshop lett feltelepítve, a magyarítással, ezt kezdtem el használni...
Az Admin-oldalon (Főbeállítások > Áruházam > Send Extra Order emails to) beírtam az email-címeimet és ide rendben megkapom azóta a megrendelés másolatokat.
Send extra order emails to the following email addresses, in this format: Name 1 <email@address1>, Name 2 <email@address2>
Az ablakban ott a tipp is, hogyan írjunk be több címet is.
Szerintem ez a funkció másoknak is alapból működik, már volt erről szó itt a topicon többször is, soha nem került elő, hogy bármelyik fájlt át kellene írni a működő levélküldéshez.
(A Vevő regisztrációjáról soha nem kaptam emailt, de nálam a Vevő kap egy szépen formázott email-értesítést, hogy regisztrált a webshopunkban.)
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a legújabb verziot a domaincenter tárhelyemre [link] alá, de nem jön be az admin felület hibár ir ki és a catalog is felülre kir pár hibát. Mi lehet a baj. A configure.php- miatt is gyavajgott 644 en is igy 444 re állittta, Tud valaki segiteni?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
www.somansky.com
-
DiabloCorsa
őstag
válasz Somansky #4580 üzenetére
Javítás leírása az http://www.oscommerce.extra.hu/ oldalon olvasható. Nincsen tmp könyvtár, illetve elérési útja hibás. A másik hiba leírása is ott olvasható: 644 - 444.
Belba!
A kapott magyar nyelvi fájl már tartalmazta azt amire szükség van az emil íráshoz.
Ennek kell benne lennie:
includes/hungarian/create_account.php
"define('EMAIL_SUBJECT', 'Üdvözöljük az ' . STORE_NAME .' webáruházban !' . "\n\n");
define('EMAIL_GREET_MR', 'Kedves %s,' . "\n\n");
define('EMAIL_GREET_MS', 'Kedves %s,' . "\n\n");
define('EMAIL_GREET_NONE', 'Kedves %s' . "\n\n");
define('EMAIL_WELCOME', 'Üdvözöljük az <b>' . STORE_NAME . '</b> webáruházban!' . "\n\n");
define('EMAIL_TEXT', 'Ön sikeresen regisztrálta magát webáruház rendszerünkbe. A következő címen máris beléphet On-Line áruházunkba: http://e-beautybox.com ' . "\n\n");"2Létezik olyan magyar nyelvi csomag, amiben ez nincsen benne. Ha ott van, akkort más baj van.
-
Somansky
aktív tag
válasz DiabloCorsa #4581 üzenetére
Ez mind szép és jo, de az admin felület sem jön be és a server info sem! Nézd cska meg!
www.somansky.com
-
DiabloCorsa
őstag
-
Somansky
aktív tag
válasz DiabloCorsa #4583 üzenetére
Sajna se az ujratelepités se a tmp vagy temp vagy TMP könyvtár létrehozás sem segitett.
Felhivom és eküldöm emialban akkor a szolgáltatonak a hibát, remélem tudja mi legyen!www.somansky.com
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #4581 üzenetére
Igen, ez tényleg lehetséges, hogy más nyelvi csomagban lehetnek eltérések...
Mindenesetre, az alapvető, hogy Admin-oldalon be kell írnunk a saját email-címeinket, mert különben nem várhatjuk a megrendelés másolatokat sem.
(Ezt már tapasztaltuk, hogy sok kezdő nem tudja.)< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Krisz01
tag
válasz vakondka #4576 üzenetére
Végül is Diablo leírása alapján a 4 feleslegessé vált bejegyzést sikeresen kitöröltem, mert azt nem udtam, hogy az sql fülre kattintvakapom meg azt az ablakot, ahová a parancsot be kell illeszteni. De most így már minden világos. Ettől a php myadmin résztől félte már az elejétől, de így legalább már tudom, mi az!
Kösz! -
Somansky
aktív tag
Na megirtam nekik a hibár, remélem hamarosan jo lesz...
Másik tárhelyemre feltettem a cuccot ott minden jo, addig itt probálkozom.
A magyar nyelvet feltöltöttem de az adminba nem tudom beállitani miért?www.somansky.com
-
Krisz01
tag
Igazad van, beállítottam az admin oldalon amit írtál a myStore menüpontban és mostantól a próbarendelések rendben megérkeznek az e-mail fiókunkba. Az viszont igaz, hogy alapból nem kap e-mail értesítést a látogató, aki regisztrált vagy rendelt, ezt a hiányosságot még nekem is orvosolni kell, mert hát ez alap.
Nem használom a freemail-es címemet különösebben, csak azt szimulátuk le, hogy a vevőnek ez az elektronikus címe. Természetesen csináltam 1 direkt rendelés felvevő címet, ami hasonlít a domain nevünkre.
Viszont nehezen birkózom meg a fizetési és szállítási módokkal. Előttem teljesen sötét, hogy miben mit kell átírni. Én pl. próbaképpen azt akarom, hogy csk utánvéttel lehessen terméket rendelni. Ezt hogy tudnám megoldani? Valami php részlettel tudnál segíteni? Hol, hogyan és mit? És hogy az utánvét értékfüggő sávjait hol kell konfigurálni?
-
Krisz01
tag
Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet törölni az admin oldalról a próbarendeléseket? Csak az order editor feltelepítésével? Mert az eléggé hosszadalmas és bonyolultnak tűnik.
-
Belba
őstag
válasz Krisz01 #4591 üzenetére
Na, ez a legegyszerűbb : Admin > Vásárlók > Megrendelések...
Kijelölöd a törlendő Megrendelést és a JOBBRA levő TÖRÖL-gombot megnyomod.
Na, ettől még a megrendelések sorszáma nem fog újra 01-től kezdődni, hanem folyamatosan megy tovább. Ezen még az sem segít, ha az Adatbázisban közvetlenűl törlöd a megrendelést.
-
korena
csendes tag
válasz DiabloCorsa #4588 üzenetére
Szeretném nyilvánosan kifejezni hálámat Diablonak! Rendkívül segítőkész és nem röhög körbe a hülyeségeim miatt! Köszönöm!
-
Belba
őstag
válasz Krisz01 #4589 üzenetére
Először most azt csináld meg, hogy a Vevő kapjon levelet a regisztrációjáról...
Lépésről-lépésre, ne keverd a dolgokat, mert úgy csak kalamajka lesz a vége.
Admin-oldalon a beállításokat bogarászd végig : Email-küldés beállításai TRUE-ra van állítva?< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
válasz Krisz01 #4589 üzenetére
Krisz01 !
Megkeresed ezt a fájlt :
shop/includes/languages/hungarian/modules/shipping/table.php
Készíts egy mentést róla, majd írd át a szövegeit az igényed szerint.
Ebből kell csinálnod egy Postai utánvételes modult, nekem ez van ebben a fájlban :
*/
define('MODULE_SHIPPING_TABLE_TEXT_TITLE', 'Postai utánvét');
define('MODULE_SHIPPING_TABLE_TEXT_DESCRIPTION', 'Postai utánvét');
define('MODULE_SHIPPING_TABLE_TEXT_WAY', 'Postai küldemény');
define('MODULE_SHIPPING_TABLE_TEXT_WEIGHT', 'Súlya');
define('MODULE_SHIPPING_TABLE_TEXT_AMOUNT', 'Összege');
?>Mint látod, csak a szövegeket kell átírnod a két kis jelecske közt.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Utána megkeresed ezt/elmented az eredetit/megváltoztatod az alábbaik szeint :
shop/includes/languages/hungarian/modules/payment/cod.php
*/
define('MODULE_PAYMENT_COD_TEXT_TITLE', 'Postai utánvét');
define('MODULE_PAYMENT_COD_TEXT_DESCRIPTION', 'Postai utánvét');
?>Csak a Postai utánvét szövegeket cseréld ki a régi szöveggel...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ha ezeket berakod a régi fájlok helyére, akkor Admin oldalon meg kell jelennie a Postai utánvét moduljaidnak Fizetés és Szállítás menüpontok alatt is!
Nekem a Fizetés menüpontnál ezek a beállításaim a Postai utánvét modulban :
Utánvét engedélyezése True
Fizetési zóna TEXT_NONE
Rendelési állapot alapértelmezett
Megjelenítés sorrendje. 1
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nálam a Szállítás menüpontnál ezek a beállításaim a Postai utánvét modulban :
Enable Table Method True
Shipping Table
4999:1310,9999:1480,19999:1740,29999:1850,39999:1990,49999:2230,99999:2660, 149999:3400,200000:4100Table Method price
Handling Fee 0
Tax Class Áfa 0%
Shipping Zone Hungary
Sort Order 1
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
VIGYÁZZ!!! Ne innen másold ki a fájlokat, hanem csak a meglévő fájlokban írd át azt a néhány szöveget, mert a Fórum betesz olyan jeleket a szövegbe, ami a PHP-ben hibát okozhat.
Próbáld ki egy próbarendeléssel, hogy megjelennek-e a Postai utánvét modulok a megrendelésnél?
Ha jól működik, akkor megjelenik a webshopban Szállítás-oldalon is, Fizetés-oldalon is!
Remélem, nem túl bonyolult (szerintem gyorsabban megcsinálod, mint ameddig én itt beírtam ezt az egészet).
-
Belba
őstag
Dehogyis bántottál meg!!!
Csak csodálkoztam, mert itt se téged, se mást nem nevettek ki.
Engem sem nevetett ki senki annakidején, nagyon sokat segítettek a fiúk, pedig én sem tudtam semmit a webshopról, phpmyadminról (itt tudtam meg a fiúktól, hogy ilyen is létezik!), php-ról...
Miért kellene szégyellned, hogy nem Programozó Zseniként születtél?!
(Mi sem!)Hidd el, itt mindenki segíteni akar, és ha esetleg a kérdésedre nem jön azonnal válasz, az nem azt jelenti, hogy senki nem akar segíteni, hanem épp senki nem ér rá Fórumozni.
Várj egy kicsit, 1-2 nap múlva mindig jön válasz.< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest