Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Windows 10 alá standalone módba próbálom felrakni. A legújabb illetve egyel régebbi Vivaldi verzióval is ezt csinálja. 32 és 64 bites telepítővel is. Feltelepül aztán homokóra és semmi. A feladatkezelőben fut egy vivaldi exe, amit ki sem lehet lőni. Csak win újraindítással tűnik el.
Valami orosz nyelvű fórumban találtam csak valamit a hibaüzenetre. Ott olyasmit írnak hogy keresi az importálható beállításokat chrome-ból ??? Próbából feldobtam egy chrome-ot. ( pedig nem a szívem csücske ) de ugyanaz.
Opera fennvan a gépen, az is USB-s módban. Működik rendesen. Az is chrome alapú - az lehet a gond ? / nem hinném.Esetleg olyat nem lehet valami ini-ben átírni, hogy ez már az első indítás ? És akkor nem keres importálandó adatokat ?
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Nem értem miért kell angolul leírnom... Ha arra célzol hogy google-ben keressek rá angolul akkor azt már megpróbáltam. Speed dial, export, save, location stb. És csak azt találtam rá megoldásként hogy másoljam ki a Favorites.db-t és írjam felül. Ami hozzá tenném, hogy nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest