Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #6086 üzenetére

    Ne egymással vitázzunk, szerintem mindketten Opera fanok vagyunk :DDD
    A Chrome tényleg gyors, viszont annyira idegesítően hiányos az Operához képest, hogy általában képtelen vagyok tovább használni 5 percnél - csak egyetlen példa, hogy akármilyen képre rámész jobb gombbal, nincs "Kép tulajdonságai" menüpont, hanem helyette idióta kódokat nézegethetsz ("Elem kivizsgálása"), de azt átláthatóan nem tudod megtekinteni, hogy mondjuk mekkora a kép, milyen fényképezőgéppel készült, stb... (Nincs "Kép frissítése" menüpont sem, nem lehet értelmesen kezelni a tab-okat (legutóbb használtak megjelenítése, nem sorban, egymás után való megjelenítés) és még sorolhatnám...)
    Azért kíváncsi lennék, hogy az Opera hogyan teljesít a versenyben, és nem állandóan az IE-re, Chrome-ra meg a rókára lennék kíváncsi, ráadásul uncsi mindig eltérő eredményekről olvasni, attól függően, hogy épp kinek áll érdekében, hogy az adott böngésző nyerjen.
    Tehát abban igazad van, hogy valószínűleg az ominózus teszt is manipulálva van, és nem is biztos, hogy az igazságot fedi, de majd meglátjuk az IE 8 kipróbálása után. Vagy Te már próbáltad a bétát? (bár sztem a végleges verziónál fog kiderülni az igazság)

    Nem lenne rossz, ha tudnátok mondani viszonylag objektív tesztet a böngészők gyorsaságáról :)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák