Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Bici #19781 üzenetére

    "És miért baj, ha egy cég több profitot akar?"

    Azért, mert az egész világot a pénzéhesség teszi tönkre. Az ember csinálja azt, amit szeret és kapjon érte annyit, amennyiből jólétben tud élni, de ennyi. Más egy rohadt aláírással milliókat keres, megint más egy kattintással, aztán a magas pozícióban lévő tehetségtelen férgek frusztráltak lesznek, hogy más ugyanazzal többet keres.

    A Ferrari pl. kevesebb autóeladással többet keres, mint a Suzuki. Ez van, ezt kell szeretni. Az Opera alapításakor azt a célt tartották szem előtt, hogy egy jó, szabványkövető, funkciógazdag böngészőt hozzanak létre. Ez van. Ha Lars pénzt akar keresni, akkor menjen el a Wall Street-re, vagy politikusnak, vagy ügyvédnek, vagy olajmágnásnak vagy akármi másnak, akik harácsolnak. Esetleg jelentkezzen a Google-hoz vagy a Microsofthoz vagy az Apple-höz és ott küzdje fel szépen magát a ranglétrán.

    De nem az egyetlen létező funkciógazdag böngészőt kéne tönkretenni. Egyetlen létező funkciógazdag böngésző. Nincs több. A Firefoxból még halvány, lomha másolatot lehet csinálni, de az se lesz már olyan egységes.

    A világban normális esetben fejlődnie kéne a dolgoknak, nem visszafejlődni.

    "Az persze más kéréds, hogy milyen az az alternatíva, de én gyakran futottam olyan oldalba, amit nem jelenített meg normálisan a régi Opera a mostani meg igen."

    De ez 99%-ban nem az Opera hibája volt. Most tényleg azért kell egy nyilvánvalóan szarabb versenyzőnek (Webkit/Blink) nyernie, mert az emberek ennyire leszarnak mindent?

Új hozzászólás Aktív témák