Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz szpeti40 #14036 üzenetére

    Ez tök jó, akkor lehet majd benevezek én is egy magyarra. Ez a 400 Ft-os domain csak egyszeri akció miatt volt ennyi, de persze direkt csak tesztelésre vettem, 1 év után már drágábbra jön ki, mint ha .hu domain-t vennék.

    #14037lovi27
    Nekem az volt a gondom a duckdns-el, hogy messengeren amikor meg akartam osztani a nextcloud-ot, akkor blokkolta a facebook. Tudom ez kicsit vicces olvasni, de nekem például fontos és a fizetős domain esetén ez megoldódott. Ja és itt még cloudflare-t be se vontam, az meg a ddos ellen egy jó opció, illetve ha minden igaz valamelyest leveszi a terhelést raspberry-ről amin fut a nextcloud, be lehet állítani korlátozásokat és talán biztonságosabb ezen keresztül kiengedni netre amit szeretnék.

    Még annyi a cloudflare-re és stigma hozzászólására válaszolva, lehet hogy "kishalak" vagyunk, de mikor néztem a statisztikát, a világ elég sok országából 100+ megkeresése volt a wordpress oldalamnak, amit sehol se osztottam meg, csak teszt céllal hoztam létre. Cloudflare-ben tudtam most blokkolni külső országokat, így kicsit csökkentve a külső eléréseket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák