Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sunnyboy123

    csendes tag

    Sziasztok!
    A következő problémával fordulnék hozzátok:
    Szeretném telepíteni az openmediavault alá a Seafile nevű privát felhőszolgáltatást egy konténerbe, viszont elakadtam a telepítés folyamán.

    Mivel nem találtam konkrétan OMV5-höz készült Docker-es leírást, ezért a a hivatalos Seafile dokumentációt vettem figyelembe.
    (https://download.seafile.com/published/seafile-manual/docker/deploy%20seafile%20with%20docker.md)
    Sikerült is elindítanom SSL-nélkül, viszont úgy nem lett volna biztonságos a netre port-forwardingolni, szóval letöröltem, és megpróbáltam feltelepíteni, ezúttal engedélyezve az SSL-t a Letsencrypt segítségével(része a dockernek)-a hivatalos leírás alapján. A container-deploy megtörtént, a memcached és a mariadb container fut szépen, viszont a seafile container nem tud elindulni, helyette hibával kilép.

    A log a Portainer felületén: https://pastebin.com/cwm6dNRs (ide nem tudtam szépen beilleszteni)

    Az a sejtésem a log alapján, hogy a Letsencrypt modul konfigurálásában lesz a hiba, csak sajna elakadtam a megoldással.Egyébként ahogy azt kell, létrehoztam egy domaint a DuckDNS segítségével és ezt az email címet adtam meg a docker-compose config fájlba( [kép] )...valamint a routerben is továbbítottam a 8080-as és a 4443-as portot.

    Bármilyen segítséget, hozzászólást nagyon köszönök! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák