Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27445 üzenetére
Teljes ellenőrzés lesz a legtöbb megyében: a tíz napon át tartó akcióban az összes traffipaxot bevetik a rendőrök és mindenkit megszondáztatnak.
fake!
10 napon keresztül mindenkit megszondáztatnak? Fizikai képtelenség minden úton lévőt leállítani és teljes ellenőrzés alá vonni...Az ilyen totális ellenőrzés szerintem eső után köpönyeg. A motorosokat is szokták szexuálni, ha egy hétvégén meghal 3-4 közülük. Jönnek majd a statisztikák, hogy elfogtak 2 körözött bűnözőt, öt ittas sofőrt, és kétszáz gyorshajtót. Hogy erre ráment a költségvetésből pár száz millió, az nem érdekes. Megelőzés, oktatás, felvilágosítás nem igazán létezik, marad a megtorlás.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #27477 üzenetére
Mr. Freud nem tagja a prohardvernek sajnos.
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27477 üzenetére
Ne akard, hogy kielemezzem, a múlt héten belenéztem az EZO TV adásába!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27481 üzenetére
Mentségemre legyen mondva, hogy délelőtt volt otthon egy kis szabadidőm, és bekapcsoltam a tv-t. Az rtl-en és a tv2-n azonos idősávban azonos műsor ment.
Azon csodálkozok, hogy az ilyen kuruzslós műsorokat miért nem vizsgálja a média hatóság? Ha egy cici villantós filmen nincs 16-os karika, akkor tudnak intézkedni, de ha délelőtt 10-kor csapnak be, vernek át, húznak le embereket, akkor nem?
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27485 üzenetére
A tv-ben egyik táltosnak sem volt látható szervi baja vagy testi elváltozása, legfeljebb a felvett művésznevek voltak érdekesek!
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27487 üzenetére
Olivér: Első generációs kristálygyerek.
Angyalszem: Atlantiszi fényjáró
Amarilla: Tisztánlátó, prananadi mester, átkok űzője, blokkok oldója
Miriam: Gyurcsók József tanítványa, a gonosz elűzője.
Sheila McNorna: A sárkányok erejével, tudásával, hatalmával segít.Itt lehet csemegézni!
#27489) Lortech
Hereviszketés esetén kérem keresse fel háziorvosát, gyógyszerészét![ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
válasz FehérHolló #27495 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz FehérHolló #27504 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #27504 üzenetére
Azt kell mondani, amit hallani akarnak. Még ha baromság is. Nincs ebben semmi újdonság, erről szól a politika.
2lkedem: Dropbox elég egyszerű, erre szavaznék.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #27541 üzenetére
20 nap, 2009ben lettem 30, es elotte is 22-23 nap szabim volt otthon.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #27546 üzenetére
Nem mintha mentem volna vissza, de igy meginkabb maradok.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #27537 üzenetére
ömm, nos igen... a pozíció szeptemberi kezdéssel van meghirdetve, kb szeotember harmadik hete, és még van egy kör interjú. amikor kérdezték mikor tudnék kezdeni, akkor mondtam, hogy akár holnap is, nem volt semmi tervezve. most viszont találtunk pár jó ajánlatot, és mivel nem igazán keresnek, ezért gondoltam csak el kéne menni valamelyikre. csak ha meg pont akkor hívnak amikor külföldön vagyok, az nem tudom, hogy ciki-e, vagy csak jelezzem, hogy nem leszek elérhető, vagy kell-e ilyenkor tenni valamit?
NOLF, köszi a tanácsot
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
csak szólok, hogy ehhez nem nyúlt az új mtk.
25 évig 20 nap, a fölött 3 évenként +1 nap. én már olyan öreg vagyok, hogy már 23 napom van, bibííí.Amúgy pedig igen, a legtöbb helyen a próbaidő alatt nem vehetsz ki szabit, de ez azért a munkáltató és a főnököd jófejségétől is függ. Ha egy megbecsült szakember vagy, akit most csábítottak a céghez, és kölcsönösen bíztok egymásban, miért ne engedne el nyaralni, amikor pl. épp' nyár van?
Amúgy pedig én a mostani munkahelyemre úgy jöttem, hogy már az interjún közöltem, hogy bocsi, de júniusban 2,5 hétre megyek Amerikába. Ennek ellenére már májusban elkezdtem dolgozni, aztán végül fizetés nélküli szabin voltam, de senki nem mondta, hogy ne menjek. Egyedül a munkaügyes szentségelt egy kicsit, hogy máshogy kell bérszámfejtenie, de ennyi volt, megoldottuk.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
concret_hp
addikt
mi a ...
nem úgy van, hoyg a 20 nap kötelező és ami a régebbi rendszerben azon felül volt, az megállapodás kérdése (pótszabadság vagy milyen néven fut?)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
nagyúr
válasz FehérHolló #27560 üzenetére
de nem ezt fogadták el.
olyan - a kormáynunkra jellemző módon hatvanhárom verzió kiszivárgott,
(Félszáz módosítás a még hatályba sem lépett munka törvénykönyvén)majd lett helyette egy tök más.
július 1-jén lépett hatályba, és a szabadnapok számát nem érintette.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #27563 üzenetére
Hogy te miket nem ismersz. Sajnos csak olyan on-line üzletekről tudok, amik Románián belül szállítanak házhoz.
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27577 üzenetére
A nincstelenek földönfutóvá tételéhez pedig szükség volt ügyvéd, jegyző, polgármester és kitudja még kicsodák közreműködéséhez...
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27581 üzenetére
HI!
berenyben mar par evvel ezelott elkezdtek kitolni a foleg ciganykbol allo kozosseget a neszurbe, ill. kornyezo telepulesekre, ez most nagyobb hangot kapott, mint amikor a gyongyoson a durandat kaptak szet
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #27600 üzenetére
LOL. Akkor hagyom is, maradok inkább a jól bevált sörnél. Apropó, kinek melyik a kedvenc söre? Nekem Beck's vagy Stella.
(#27603) Tothgera30: 2-1, nem könnyítitek meg a helyzetem.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Tothgera30
Ármester
válasz FehérHolló #27604 üzenetére
De azt nehezebb is beszerezni mint a Strongbow-t.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Mawyx
őstag
válasz FehérHolló #27657 üzenetére
Azt a kis vinnyogóm kapta, csak felet szoktam neki adni, de amikor a konyhában vagyok, mindig nyávog, pedig tudom, hogy nem éhes. Kihisztizte a másik felét, most meg is ette és lefeküdt, őrzi a házat
fáj a fejem
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
nagyúr
válasz FehérHolló #27673 üzenetére
Szerintem Pest fölött nincs különösebb gond a tisztaságával.
Vezér bácsi nyaral, majd folytatjuk, ha visszajön... elvileg.
Egyébként szinte tökmindegy, ha holnap felmodnanék, akkor is gyakorlatilag októberig kéne maradnom a mostani helyen (felmondási idő rulez)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #27734 üzenetére
Készülünk a kalandozásokra - tankjaink nincsenek, lovaink vannak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #27734 üzenetére
Főleg hogy mi az utolsó két évben szinte minden órán csak fociztunk. Legalábbis a többiek, mert én rühellem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #27737 üzenetére
Vezetőink valami olyasmi hadviselésben gondolkodnak, hogy "senki sem számít a spanyol inkvizícióra - fő fegyverük a meglepetés; a meglepetés és a félelem"!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz FehérHolló #27737 üzenetére
Ne vicceljél, a nagyapám bátyja a biciklis gyorshadtesttel vonult kelet felé a világháborúban... Azt hiszem, csak ő élte túl.
Ui. Amúgy ez a lovaglás, ez komoly, nem kamu?
A tornaóráról már tudtam, de erről nem....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
-
nagyúr
válasz FehérHolló #27740 üzenetére
édes istenem, ezért mérték fel a lóállományt..? :-)
a kórházakban is..? :-)
szenzációsPleased to meet you - hope you guess my name
-
Mawyx
őstag
válasz FehérHolló #27740 üzenetére
Ettől a rosszullét kerülgetne, utálom a lovakat messziről is, nemhogy felszálljak rá.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27773 üzenetére
A kommentek is érdekesek
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #27773 üzenetére
Ha azt írom: néhány külföldi árus összevitatkozott, van 4 sérült, akkor nincs hír.
Ha azt írom: arab és ázsiai árusok kardokkal és késekkel támadtak egymásra, 4 sérültet a kórházban ápolnak, akkor az egy gyenge említésre sem méltó, 1 soros MTI hírecske.
Ha azt írom: VÉRFÜRDŐ!!! Arab árusok vietnámi árusokat kaszaboltak és vagdostak össze súlyos, életveszélyes sérülést okozva. Tocsog minden a vértől, autók csúsztak egymásba a környéken a sok kiömlött, és messzire spriccelő vértől, kilométerekre hallatszottak a sikolyok, a szomszéd faluban is érezni lehetett a kiontott belek szagát, és a ropogó csontok recsegését. Átvágott, széttrancsírozott ínszalagok csattantak hangosan, és véreső hullott több szomszédos megyében, akkor ez egy teljesen átlagos, szimpla, hétköznapi hír a magyar médiából.De hogy nekem a f@szom kivan az ilyenektől, az is biztos.
Füreden egyszer néztünk híradót retekklubbbb: nem biztos, hogy sorrendben, de a következő hírek voltak egymás után: elraboltak, megöltek, megkéseltek, lelőttek, meggyilkoltak, megvertek valakit, valakik, valahol. Ez 6 db, egyenként 4 perces hír volt, amivel el is ment a műsoridő kb. 90%-a. Mondtam a többieknek, hogy kihajítom a tévét ha nem kapcsolnak el.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27811 üzenetére
HI!
hahunnan tugyam, Te lakolsz uttan:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27833 üzenetére
HI!
ez nekm eleg: "Arra, hogy orvosi segítséggel folyt szisztematikus doppingolás csapatainál, Armstrong mintái utaltak. A szervezetében az epitesztoszteron és a tesztoszteron aránya 1:6-hoz volt. „Nem alatta, vagy nem felette volt, hanem mindig pontosan annyi, amennyi lehet. De mikor megváltozott a szabály, és már csak 1:4-hez lehetett arány, akkor Armstrong szervezete, hormonháztartása is egy csapásra megváltozott, és onnantól mindig ezt az arányt mérték. Nem alatta, nem felette, hanem mindig telibe az 1:4-et. Kikövetkeztethető: a laborban nagyon jól dolgoztak mögötte” – nyilatkozta korábban Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője." bof
udv
neduddki
p.s. reges regen egy messzi messzi galaxisban Teca nenem a tejet vedte at a gazdaktol, erdekes modon par jaszparasztnak mindig tizedre annyi zsir volt a tejben, hogy a drabb arat kapja, de eg centivel sem tobb, jol szballozta a teheneket...
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #27855 üzenetére
én is erre tippelek, csak nem vagyok vele tisztában, hogy ez ér-e majd' háromszoros pénzt?
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27858 üzenetére
Hu!
mire?
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27863 üzenetére
HI!
ok, holnap rakerdezek /az a poen, hogy annyir hallom bent, hogy mar tudnom kene, de nem/
udv
neduddki
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz FehérHolló #27882 üzenetére
Jelentkező akad. Én vagyok itt a legfiatalabb, sőt az egyetlen lány az éttermi részen. Mindig kapok kávét és kaját, sőt tegnap meg még haza is vittek.
Alapvetően nincs rossz dolgom de a kérdésedre válaszolva még mindig szingli vagyok.Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27882 üzenetére
HI!
nem birnam en a vegyszlyanyok csocsoreszese nelkul:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27894 üzenetére
HI!
lofax!!!:- (((
udv
neduddki
p.s. Dr. Halasi Tamás sportkorhaz boka-terd
mod:- )))
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #27897 üzenetére
HI!
mamin tugy golndolog jofomaju vegyezsz gazellakra?:- )
udv
neduddki
-
nagyúr
válasz FehérHolló #27912 üzenetére
naponta 10 bicilkist ütök el majdnem, úgy, hogy nem rajtuk múlik, hogy életben maradtak.
persze, vigyázunk rájuk, igen.szerintem nem útravalóak, mivel nem tudják felvenni a forgalom ritmusát, nem tudnak 50-nel menni, és a zömüknek bizonytalan a mozgáskoordinációja.
ezen túl pedig a 90%-uk semmilyen szabályt nem tart be, legyen az pirospámpa v. bármi más.
ennyi.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz FehérHolló #27916 üzenetére
istenkirály vagy. mi a címed, hova küldje a vas megyei rendőrkapitányság a csekket?
ui. nem tudtam, hogy eleve csak 30-cal mehetnek, de akkor a kérdésem még aktuálisabb.
Ki találta ki, hogy az úttesten közlekedjenek? FEssenek fel nekik plusz sávokat, de ne úgy, mint a margit-hídon!
Legyen nálunk Koppenhága, vagy MAlmö, azzal kibékülnék.
Ami most van, az a káosz, attól rettegek, hogy egy szép napon átmegyek egy nagyszerű biciklistán, és életem hátralévő részét a sitten töltöm. (vágódott már el előttem bicilis az úttesten, az volt a mákja, hogy pont már piros volt a lámpa, csak gurultam.)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Winner_hun
titán
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #27968 üzenetére
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz FehérHolló #27968 üzenetére
Fene. Biztos szexi lettél volna.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #28001 üzenetére
szerintem ez szép teljesítmény
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #28001 üzenetére
A péntek estig határidős melóról meg kiderült kb. 10 perce, hogy igazából szerződés szerint holnap reggel 8-ra határidős.
Főnök reakciója a holnapi beadásra: It ain't gonna happen.Szerencsére a megrendelő is abban a hitben él, hogy a pénteki határidő a helyes. Mi csak véletlenül olvastuk el ismét a szerződés ezen részét.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Bjørgersson
félisten
válasz FehérHolló #28029 üzenetére
"az első, az ötödik és a kilencedik évfolyamon kötelező lesz megszervezni a mindennapos testnevelést" - Nem értem, miért csak ezeken kötelező? Nem mintha annyira vágynék rá, csak ez olyan fucklogic nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest