Aktív témák
-
pohár
félisten
Tudja a görcs
Szökőkút, templom, stb... Nem jut eszembe az utca neveDe azt tudom hogy ha a Malomtól elindulsz a templom mellett a főtér fele, akkor azzal a kis utcával szembe van amin áthaladsz a templom mellett
Sikerült körülírnom nagynehezen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Psychonaut
veterán
Jah...és így 10k-ért? Hát nem tudom...
Nokia 5000, ez jó lenne, csak nem bővíthető.
Nokia 5200 esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Ehh...
6300 Vodás...csakneked, csakmost.
Vagy ő itt?
Esetleg?
És ez?Na, van miből válogatnod...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
debreceni totyikban van, de sztem megéri a Samsung
-
ngabor2
nagyúr
meg bizony de ha különlegességet akarsz, akkor a biere blanche de bruxelles is megér egy próbát. drágább, de jobb, legalábbis nekem jobban ízlik.
erdingerből a dunkelt is ki kell próbálni... na az a fehérre még ráver pár kört. van is a hűtőmben pár üveggel.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Vazze - azt hiszem egyre rosszabbul bírom az alkoholt - egy sör után nem látom egyforma magasnak a két üveget
Jó éjt Kételkedem
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
Átnyálaztam a hírhedt oldalunkat és csak ezt leltem:
Persze volt még szexgép meg mittomén mi, de azok nem idevalók.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
Bubu79
addikt
Pár vesszőt azért elszórhatott volna még bele - talán egy két pont sem ártott volna
Killing: Nem, szerintem egy szót sem értett belőle - tök analfabéla az angolhoz Segíthetnél Neki
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
Mi a probléma, meglelted a fordítás szépségét?
Bubu: Ha az eredeti szerzője nem tette, a fordító megteheti minden gond nélkül, sőt. A vesszőket különben nem nagyon szeretik az angolok, elég ritkán használják, ellentétben a magyar nyelvvel, ahol elég fontos szerephez jut ugye.
pohár: Én be is kapnám, de szerintem nem ugyanarról beszélünk.
-
Bubu79
addikt
És még izgalmas is - nem irigyellek, ha végig ilyen az anyag, amit épp emésztesz
-
pohár
félisten
Hm, majd megkóstolom egyszer
Debrecenben vajon lehet-e kapni valamerre...Japp, 1200ft?????
Inkább akkor gyűjtök még rá[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Höh, nem járok én arrafele
Debrecenben kéne valahol venni... Tesco/Cora játszik?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest