- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
pohár
félisten
Miért, mi vele a baj?
Zene, pia, csajok, mi kellhet még?
ngabor
Valahogy így?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Benned van valami hiba
Ott szülinapozunk, ha érdekel a buli c'mon és kapsz sertGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
És akkor mikor és mit szóljak emberekhez legalább írásban, ha mindig a googlet kuksolom? Abban minden benne van, akkor be lehet zárni a ph-t, az itt jelenlévő összes szó, az összes betű, az összes szókapcsolat már benne van a googleban
Téma lezárva[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
nagyúr
Nekem is jó napjaim vannak. VAsárnap hazamentem, elfüstölt a gépem, de akadt azóta par egyéb problémám is.
TEgnap elmentem, meglátogattam anyukámat, vacsiztunk, aztán felhajtottam az ingem, és kiderült, hogy a legénybúcsún beszerzett pókcsípésem be van totál pirosodva (5-6 centis piros folt a kezem hajlatában, és egy 15 centis piros csík fölfelé, az erek mentén), és a nők kétségbe estek, hogy meg fogok halni vérmérgezésben, meg tetanusz, és jajj, és ügyeletre kellett menni, és akkor megvizsgáltak, hogy valami bakteriális gyulladásom lett a csípéstől, kaptam rá antibiotikumot, amiért el kellett menni az éjjelnappali gyógyszertárba, ahol meg álltam sorba az utcán, beadtam a receptet, és nagytotálba leszart egy madár, szóval szerencsés vagyok, na. Aztán meg hazamentem, és bealudtam. Kis hőemelkedésem van, meg 100 a pulzusom nyugalmi állapotban is, de amúgy jól vagyok. De dolgozni azért dolgozom.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pohár
félisten
Lehet megnagyobbodott a prosztatád, és nyomja a beled
Amúgy lövésem sincs mi lehet a bajod...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bnss
veterán
-
pohár
félisten
Hárman mennénk éjszakára, vagyis hajnalban aludni meg okádni, este meg inni és inni
-
pohár
félisten
Jaja, adja nagyon
De azért négyen milyet innánk már baszod
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Miért?
Annyira nem vagyok álmos, 4-kor keltem, de lassan kidőlök, kb 10 perc
És te miért nem alszol már?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sipi16
őstag
Köszi ez kellett.
Ez a vicc beteg...
Miért verik az emberek a nyálukat amikor mást is lehet?
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pohár
félisten
Olyan nincs, mert a Föld forog és olyan nincs hogy egy helyben van
-
-
dragonfx
veterán
köszzzzzzz
attól hogy megyek nem vagyok bunkó, de attól még bunkozhatok nem??na mekkora hatalmas téma ez.....
gyó vanna......fogyasztásba jó vagy de nem is nyomod.és nem is 16 éves autóban ülsz.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Sipi16
őstag
Jaaaaaa, erre nem gondoltam volna.
Inkább nem mondok rájuk semmi rosszat, hátha rajongók is vannak a fórumon.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Killing
addikt
-
Bubu79
addikt
Amerre én jártam, volt az automatákon telefonszám is, amire SMS-t lehet küldeni kezdetkor és amikor végzel, a köztes időt meg levonja az egyenlegedből.
Azért szép dolog ez a fizetős parkolósdi - olcsóbb, mint parkolókat létesíteni...
A parkolós mikulást a villám szaporítsa meg családostól, hogy írmagja se maradjon...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
dragonfx
veterán
fél 8kor alsóhangon nem veszek minek.nem dolgoznak akkor már.
amugy jahh valahol köcsögök kinn van a 8-18h.is tábla de közbe ott lesneka sarkon hogy 5 perc múlva lesasoljanak negyedkor már.
Tudni kell hol lehet ingyé parkolni.1-2 megállót megér.
multkor én is 1x benyaltam....4 autóval előttem volt az őr na mondom usgyi innen.ha rossz az óra keress másik helyet, saját érdekedben ő le fogja xarni nem jó.nem elsz rá bizonyítékod ha 1 nap múlva már jó.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bubu79
addikt
Pesten nem tudom, hogy műkszik-e a rendszer - ahol voltam szép nagy négyjegyű szám volt az automata kódja, mellette egy telefonszám első három jegye, emögé kellett bepötyögni az automata négyjegyű kódját és hívhattad bármelyik szolgáltatóról a számot, vagy küldhettél rá SMS-t ( Miskolc, Diósgyőri Vár környéke pl. )
Vistaboy: Ne ríjjál, légy férfi!
Killing: Ezzel csak rontasz a helyzeteden
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Killing
addikt
Az evéssel is volt problémám,Tesco gazdaságos energiaital este,4 napig hasmenés,amire nem mertem semmit sem enni.És ráadásul utazás közben másfél napos út,4 óránként pihenő.Nem volt egy leányálom,de nagy nehezen kibírtam.
Bubu:Csak most kapcsoltam hogy te vagy a képen.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest