Hirdetés

Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Az irodában elhangzott a következő mondat:
    "...magánélet? Az embernek hogy legyen magánélete hogyha este 9-kor esik haza mert túlórázni bent kell maradni?..."

    Erre én hirtelen elgondolkodtam: Mi a szarabb? Ha van időm csak nincs kivel dugni, vagy ha van kivel dugni, csak nincs rá időm?
    Úgy szavaztuk meg hogy az előbbi szarabb, mert még a nagyon elfoglaltnak is gyakrabban van néha ideje.

    Tegnap este nem írtam, mert nincs káromkodós topik. De hogy eső, köd és ködszitálás is volt egyszerre, az lehelletnyire felbosszantott. Ma dettó, szóval gyönyörű, csodálatos, inspiráló időnk van ma is.
    De az, hogy az út óráról órára forgácsolódik szét, így képezve garantáltan folyamatos vastag salak-sóder-kavicsréteget az úton, ráadásul a hóra kiszórt salakot sem takarították össze, és a forgalmi sávok 1/3-át a salak-sóder-kavicsréteg foglalja el 5 centi vastag rétegben.... El nem tudok képzelni még egy helyet a világban, ahol ez hasonlóan van. Ok, Afrikában lehet hogy szarabb az út (bár már egyre kevésbé hiszem) de ott nem esik a hó. Tehát akkor úgy mondom: nincs még egy hely a világon, ahol az elvileg minőségi aszfaltút ennyire ocsmány állapotban lenne, és az "érdesítés/síkosságmentesítés" mint fogalom azzal járna hogy májusi szelek idején is a felkavarodott téli szart porszívózzuk az orrunkkal, mert kiszórni nagy nehezen megy...de összetakarítani?? :Y

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Aktív témák