Új hozzászólás Aktív témák
-
jamez
senior tag
Van valakinek tapasztalat ezekkel az órákkal?
Zeblaze Thor 4 pro/plus
100 usd körül nagyon megérné
[ Szerkesztve ]
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
-
jamez
senior tag
válasz kbadam4 #7501 üzenetére
Gondolom kevesebb összeget irtak rá és igy simán átjött. köszi a leírást
Rengeteg okosóra van, de igy képek alapján nehéz dönteni.
Ami még nagyon bejön a Ticwatch pro, de az ugye 80e ft körül van.Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
Engem a Ticwatch E2/S2 érdekel milyen élőben. Akinek megjön legyen szíves írjon róla.
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
válasz CHIPman #7542 üzenetére
A fotókon és videón minden olyan szép.
elmentem megnézni személyesen a Xiaomi órákat, megfogtam aztán nem tetszett. Gyenge volt a fényerő, pl.Szívesen adok többet valamiért ha megéri. Most a Ticwatch pro a befutó, de az kb 80e ft. Vajon megéri ennyit adni érte vagy elég az olcsóbb E/S széria is?
A Samsung watch az tetszett élőben is. De ezeken wear os van. Szerintem jobb lehet.Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
válasz Mátésum #7612 üzenetére
Nekem navigálásra egy régi GARMIN GPSmap 60CSx van, jó gyári konzollal és még esőálló is.
ezt 30-ből megúszod. Vannak rá profi letölthetős térképek is.és bírja 2 napig míg a telefon lemerül gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
jamez
senior tag
Egy jó teszt a Kospet Hope-ról [link]
reménytelenIngatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
válasz Quasi_modo #7647 üzenetére
Nem tudok dönteni mit vegyek, mert mindig van valaki aki lehúzza vagy a hardvert vagy az os-t
Pedig már majdnem rendeltem egy Thor 4-et.Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
jamez
senior tag
válasz -Bagira- #7652 üzenetére
köszi a segítséget
Nem is hiszem, hogy egy óra kiválthatna egy telefont 6'-os kijelzővel. Sokakat izgat ez az okosóra dolog, engem is mint kütyübuzit. De ha jól belegondolok a telefon mindig nálam kell, hogy legyen. Tehát ez csak egy + kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
jamez
senior tag
hasznos táblázat az órákról: [link] és egyebekről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung galaxy watch5 okos óra
- Eladó egy garanciában cserélt új Apple Watch S9 45mm GPS+Cellular 1év Apple Garanciával
- Apple Watch Ultra 1 49mm Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 97%/p3787/
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest