Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kergemarha92

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár éve okoskarkötőt (Xiaomi Mi Band 2) használok, ezt szeretném leváltani egy elegánsabb kinézetű okosórára. Az alábbi paraméterek fontosak nekem:
    - Hosszú, minimum egy hetes üzemidő
    - Elegáns kinézet
    - Beépített GPS
    - Szinkronizálási lehetőségek (Google Fit, Strava, stb.)
    - Értesítések megjelenítése
    - Pulzusmérés
    - Alvásmonitorozás

    A fenti listából az elegáns kinézet meglehetősen szubjektív. Én alapvetően egy olyan okosórát keresek, ami irodai környezetben is vállalható egy ing mellett. Ebből a szempontból eddig a legjobban a Huawei Watch GT / Honor Watch Magic órák tetszettek a képek alapján. Kis utánaolvasás után az egyetlen problémám velük a szinkronizálás hiánya: ha jól tudom, külső programokkal nem kommunikál, így pl. Google Fitbe sem tudom átvinni az adatokat (sportolási statisztikák, pulzus, stb.). Szintén képbe került a nemrég megjelent Amazfit GTR is, ami külsőleg hasonlít a Huawei órákra. A GTR-ről még nem sok teszt készült, viszont azt olvastam, hogy a 3rd party programokkal való szinkronizáció megoldott.

    A kis bevezető után pár kérdésem lenne:
    - Tudtok még hasonló kinézetű és tudású órákat a fent felsorolt példákon kívül?
    - A 3rd party szinkronizációval kapcsolatosan helyesek az információim?
    - Tudtok olyan boltokat Budapesten, ahol személyesen is fel lehet próbálni a fent említett órákat? Férfiként viszonylag kisebb a csuklóméretem (kb 17 - 17.5 cm), emiatt szerintem a nagyobb variáns túlzottan órmotlan lenne. Ezért legalább az Amazfit GTR két verzióját (42 cm és 47 cm) szeretném élőben felpróbálni, mielőtt megrendelem valahonnan. A Xiaomi Magyarország webshopjában nem találtam meg a GTR-t, így szerintem a Lurdy-házban sem elérhető még. Van más opció?

    Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák