Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    A sok vergődés után egy leárazásnak hála én is adtam egy esélyt az Msi Gaming X Slim Supernek. Az Asus-t eddig sosem tartottam sokra, és a több negatív vélemény után, örülök hogy a Dual-t visszaküldtem.
    Első benyomás: lejtmentben az emberiség. A 2070-ről, 4070-re csere nem átlagembernek való. Kártya kivesz, új berak. Nulla makk. Újrakábelezés, mert ugye az új kártya ugyanannyit fogyaszt, mint a régi ezért kellett rá új nyomi csatlakozó. Semmi. BIOS reset, juhé. Beindul. Windows illesztővel... 1 hónapos nVidia driver clean installal befrissítve és tádáá nem 30Hz-en vagyunk.
    Második benyomás: hálás köszönet minden itteni véleményért. Iszonyat jó ez a kártya, semmi hangja, se coil whine, se a hűtőnek. A 2070 Armor-ig, hűtőt cseréltem a korábbi kártyákon, mert zavart a hangjuk. Az Armor volt annyira jó, hogy nem vettem magamnak a fáradtságot, a Slim olyan, amire mindig is vágytam.
    Harmadik benyomás: a 3600x nem mindig hajcsaki, hányaveti (cpu alapon, gysnc bekapcsolva) superposition 4k 15836, time spy 16660. Ez duplája mint a 2070, aminek örülhetnék is, ha nem térdelne be a rendszer a Control-tól. Ez azért picit így gyáz, de ilyen időket élünk.

Új hozzászólás Aktív témák