- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz adr0001 #38456 üzenetére
Lehet csak a tudat, hogy "hamis" a FG miatt.
Video második fele a FSR3 Quality+FG, 6.1ms Frametime totál sima.
Mindenképp dicséretes egy ilyen dolog beépítése. Nagyon jól látszik, hogy mekkorát dob a natívhoz képest. Nem akcióztam, mert rövidet akartam mindenképp:Érdekes, ezen csak On, Off, és Fast opciók vannak a VSync-re a nvcpl-ben, másik gépemen ott van még Adaptív is.
Én Riva Tuner-ben limitálom 162-re. Nem olyan, mint amikor mikrolag-gos, az rossz. Itt nem tudom elmagyarázni, inkább tudat alatti, hogy "hamis".
Nativ-ban nem tud ilyen számokat hozni. Mindenesetre nagyon pozitív, ahhoz többet kellene játszani, hogy romlás van e. Biztosan, de nem szembetűnő. Quality-n legalább is nem láttam semmi otrombaságot.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz adr0001 #38618 üzenetére
Nekem 650W-os tápom van a HTPChez, de a minap pont futtattam egy TimeSpy-t, 600W feletti értéket is mutatott a fogyasztásmérő, pedig minden alapórajelen ment
980X + 2080Ti Lightning Z.
Ha minden igaz, akkor a 3080Ti HoF már nem lesz ennyire éhes, legalábbis bízom benne. Nem akaródzik tápot cserélni.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs