Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CptAdamica

    veterán

    Nahát, csak elküldtem gariba az MSI 3080 gaming Z-t, amire azt mondták, hogy 3 napig tesztelték, de minden rendben, szerencsére csak 1 hét volt a ciklus. Viszont továbbra is tanácstalan vagyok, hogy idle alatt miért fagyogat.

    Írtunk a Seasonic support-nak is, akik azt tanácsolták, hogy biosban állítsam a PCIe speed-et fix gen4-re, azóta olyan fagyás volt, hogy 5-10 mp-ig beállt a kép, majd összeszedte magát, meg egy olyan, hogy 5-10 mp-ig beállít a kép, majd újraindult. Tehát a fix gen4 előtt mindig én indítottam újra. Plusz még azt is írták, hogy futtassak egyszerre prime95-öt, meg furmark-ot és a furmarkot szüneteltessem 2-3 másodpercenként, néztem, hogy a cpu és a vga evett kb 605W-ot, futott 10 percig, de semmi hibát nem adott.

    Azóta próbáltam a chrome-ot visszaállítani gyári értékekre és kiszedni az összes bővítményt, de ez sem segített. Jelenleg áttértem Firefox-ra, kíváncsi vagyok, hogy ezzel is fagyni fog-e. Elvileg kapni fogok egy csere tápot is, ami csak 650-es, de talán játék nélkül tudom tesztelni vele a fagyásokat.

    Amit még észrevettem, hogy nagyon sok nvlddmkm nevű hibát dob az eseménynaplóban a fagyások előtt mindig. Illetve, ha egy napon 1x lefagyott, akkor utána nem fogyott eddig megint, csak a következő friss indítás után a következő napon.

    + olvasgattam a hiba után és úgy látszik egy elég ínyenc hibába futhattam.
    Agyrém.

    [ Szerkesztve ]

    Megyen!

Új hozzászólás Aktív témák