Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz abridabri #9775 üzenetére

    Ha olvasol a soraim között akkor láthatod, hogy én a saját igényeim és gép használati szokásaim tükrében váltottam és nem azért hogy több FPS-em legyen. Ez egy pillanatig sem merült fel sehol.

    Ő érdeklődött kinek mi az álláspontja.
    Én a tapasztalataimra támaszkodva leírtam.

    Most az hogy belinkelsz egy tesztet amiben az FPS-t mérik... ... az nem jelent semmit az esetemben és az ő esetében sem.

    A használat közben tapasztalható gyorsaságról nem lehet mérést csinálni amikor pl újabb programot indítasz, váltogatsz a már futó programok között, teljes képernyőben futó programból ALT+TAB-bal kilépsz stb-stb és ezek vegyítve.

    Én már megléptem a cserét és mint írtam eddig sima netezetés, játék és egyéb megnyitott dolgokkal amik azért nem fogyasztották el úgy a gépet mint az akkor futó játék, de mentek a háttérben... szóval így volt eddig 17 GB-nyi maximum RAM használat nálam.

    Ha valaki szeretne gyors gépet amiben már van SSD, erős CPU és VGA akkor a sok RAM is ide jöhet ha megteheti, hogy meglépi a fejlesztést, és nem a napi ennivalóra költendő pénzből veszi ezt el...

    Még annyit hozzátennék, hogy én van mikor 100-120 lappal böngészek. Na ha erre ráindítasz egy játékot meg még fut mondjuk pár szükséges program a háttérben, akkor hamar elfogyhat a fizikailag rendelkezésre álló RAM mennyiség. Ez meg csak használat közben ütközik ki.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák