Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz miresz #4139 üzenetére

    Leírtam hogy ha tényeken alapuló dolgok lennének semmi bajom nem lenne, de jóslatokat, találgatásokat tettetek be ide, egy másik gyártó másik termékére vonatkozóan. Ez már legallja hogy elkezdjük a szövegrészleteket kiragadni hogy a másikat saját szájunk íze szerint próbáljuk kifigurázni, az eredeti szövegtől gyökeresen eltérő jelentéstartalommal. Szeretnélek megkérni hogy ezt a magatartási formát velem szemben ne alkalmazd, mert engem zavar ha a számba mást raknak amit írok. Szerintem írtál rosszat, pl ezt amire semmi szükség nem volt, de kényszerhelyzetbe hoztál hogy megint offolni kényszerüljek mert gyökérséget adsz a számba.

    "De az hogy egy nvidiás topik nvidiás termékénél megjelennek az AMD-re vonatkozó pozitív hozzászólások annak itt semmi helye szvsz. Ha lenne alapja, gyakorlati példák még megtűrném hogy az adott érdeklődő a legjobb terméket vásárolja meg."

    Axbattler: látom te is ilyen rendkívüli módon kultúr ember vagy. No, ezért szeretem a szövegkiragadós dolgokat, egyik elkezdi másik folytatja...légszíves te is fejezd ezt be. Ha reagálsz rám a mondanivalómra reagálj, de kiragadásokra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák