Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz TTomax #53967 üzenetére

    Meh... ne posztoljatok ilyeneket. Akárhányszor jön valami jobb kinézetű autós móka és kiteszem teljes képernyőre (ez csak FHD 47" de néha 70 cm-re ülök tőle :DDD ) jön a kisördög, hogy venni kellene játékra valami vasat. :DDD

    (#53994) Ezt nem is vitatom, egy FPS-hez vagy bármilyen kifejezetten gyors képfrissítést és élességet igénylő játékhoz mindenképpen jobb a monitor, ezekre én sosem voltam nagy hódolója, de passzív félként remekül szórakoztam, ahogy FPS-ben osztották egymást a többiek (egy régi LAN-party jobb mint egy stand up).
    Pár haverral nálunk az autós mókák mentek a főiskolával bezárólag (de semmi sim, vagy komolyra nem kell gondolni, a legnehezebb a Richard Burns lehetett, billentyűzettel persze, kb reumás lettél a végére).

    Egyébként ilyenkor látnám hasznát a 4K-nak, mert ezt közelről nézni katasztrófa, a 15,6"-os kulis E6540-es notin ugyanezt a felbontást nézem 50-60 cm-ről, így még drámaibb. Ergo egy TV nálam ki tudna váltani munkára (nem grafikai) egy monitort, és lenne az otthoni filmezés kiszolgálója is egyben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák