- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
-
Sebestyen01
őstag
válasz daveoff #41910 üzenetére
Furcsa lesz baltat dobalni meg bunkoval hadakozni karabelyok helyett, erdekesnek velem, meg akar jo is lehet! Gondolom lehet majd sot biztos kraftolni fegyvereket, ude szinfolt lehet, de a Far Cry nev helyett lehetne csak siman Primal es csokolom, szerintem jobban hangzana!
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #41912 üzenetére
Igazából FarCry 4-re húztak egy új skint. Megnézed full ugyanaz a grafika, meg a játékmenet is, csak az őskorban játszódik, ennyi...
Mondjuk most már jobban érdekel, mint elsőre, de nem az én stílusom ez az őskori hülyéskedés...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Milka 78
nagyúr
válasz Sebestyen01 #41912 üzenetére
Kb az első FC ami komolyabban felkeltette az érdeklődésem,kifejezetten várós
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Idén első és utolsó alkalom volt egyúttal, hogy csak törléssel takarítottam.
Ennyire nehéz távol tartani magatokat az ide nem illő témáktól ban nélkül? -
Sebestyen01
őstag
"A haver Fury X -el 1 héten 2x kap csíkozást de azt mondja ez nem akkora tragédia, valószínű hogy igaza van."
By fury topik... Szerintem sem tragedia, inkabb ipari hulladek
Olyan aranykopesek vannak abban a topikban hogy konnyezek, lehetne belole szemecskezni Egy 200k plusz cuccnal vegul is ez termeszetes, nem gond ha nem ficsor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #41920 üzenetére
Te Milka! Ide már a modikból is csak a tökösebbek merészkednek! Szerintem Speed(R) is iszik valami erôset mielôtt benéz ide.
Ui: +bevesz egy kéket meg két sárgát, hogy bírja az idegrendszere.
Speed (R)! Le a kalappal elôtted. Egy igazi úriember vagy, hogy elviselsz minket.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #41923 üzenetére
Én nem tudom miről beszélsz,de csak a te hibád lehet!!!
Ha legközelebb sarokba küldenek téged lehet átlátszó avatárod leszTisztelt bíróság!
Ezuttal szeretnék elhatárolódni eme rendbontó/felbujtó elemtől!
Én kérem liberális vagyok és az egész világot a keblemre ölelem+rohanok amd részvényeket venni.
Támogatom az Inkvizició ujraélesztését ami nemkülönben players megégetését is maga után vonná
Köszönöm a szót!
Isten áldja a brékót! -
Sebestyen01
őstag
Amugy a lokalban off topikban nem arrol diskuralunk amirol akarunk?
-
törölt tag
válasz Milka 78 #41924 üzenetére
"Én kérem liberális vagyok és az egész világot a keblemre ölelem" Szavadon foglak! Ès ami még rosszabb ezt a hüllô is olvassa.
Egyébként meg minek offolsz egy off topikba? Vegyél be gyorsan két sárgát meg egy pirosat!Tisztelt Bírónô!
Szeretnék Milkával szemben elfogultságot bejelenteni.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz Sebestyen01 #41862 üzenetére
"Amugy ha nyilvanos az ipse neve, miszerint o egy ilyen "vallalkozas" vezetoje hogy van ez meg szabadlabon?"
Ezt remélem nem komolyan írtad......ha igen,akkor neked kötelező venni 2db furyxet.... -
nagyúr
válasz Sebestyen01 #41925 üzenetére
Mit kellett takarítani ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Sebestyen01 #41925 üzenetére
Nem. Itt is vonatkoznak a szabályok, ezekben a témákban pláne.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz ScomComputer #41930 üzenetére
Megmondom, ha megjött és beüzemeltem. Hétfő-kedd körül várható.
De nem hiszem, hogy csalódni fogok, nálam csak egy 2500K a cél..
49mm single push-pullal (920v4) <60°C volt, szóval nem is forrófejű.
Persze további OC a cél, szóval remélem 4.8on is elég lesz hozzá.. -
keIdor
titán
Kipróbáltam a Netflix-et, nekem tetszik, elő is fizetek majd a legnagyobb 12€-s szolgáltatásra ha letelt az 1 hónap ingyenes hozzáférés. Még egyelőre nincs olyan nagy kínálat. Nálam a cél az angol szinkron, angol felirat mellett, kell a felirat, mivel gyakran csak motyognak az orruk alatt a filmekben, vagy erős akcentus mellett hadarnak és ezek miatt nem mindig érteni. Magyar szinkron inkább csak hátrány, úgyhogy az nem is szükséges nekem. Egyébként ezért szerintem itthon nem lesz nagy sikere, az emberek nagy része csak a magyart érti. (azt se mindig)
Még a Hulu jöhetne, ott egyből elérném a sorozataimat is, és akkor teljesen el tudnám hagyni azt a bizonyost.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
Hol lehet a win10-ben azt kikapcsolni, hogy ne uninstalláljon magától progikat, ami szerinte nem kompatilibilis? Reggel lekapott kettőt is....
Fully electric lifestyle!
-
Erdei88
veterán
LG WebOS2-es tvn sikerült valakinek működésre bírnia a Netflixet? Meg se találom a tartalmak között...
-
ScomComputer
veterán
Nekem még soha nem csinált ilyen a win10,de lehet azért, mert ezzel optimalizálom......töltsd le és próbáld ki,nálam bejön, én a win7-8-hoz is használtam,de némi angol tudás kell hozzá,mert magyarul nem tud.
Ja ez fizetős progi,de pár napig kipróbálható, és a beállítások nem vesznek el, ha lejár a próba idő....[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
norb55
őstag
Amikor megjelentek nem volt elég, most meg nem kell már senkinek .
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest