- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #15940 üzenetére
Pedig nagyon szeretnék egy Aleska Diamondot a Yoda helyére
Remélem, azért kulturált keretek között képzeled el.
-
hszilard666
veterán
válasz BomiBoogie #15951 üzenetére
Persze, mivel csak a szeme miatt szeretem
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #15953 üzenetére
Itt október 17. van megadva, de máshol is láttam már ezt a dátumot.
Tényleg drága, de bele kell számolni, hogy itt ki kell fizetni az optimalizálást is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz WaterWawe #15960 üzenetére
Sokra megy vele az ember amikor egy sztori alapú sincs.
(#15961) CJ4567
Én kitoltam PS3-on, aztán kiakartam még, csak sejtettem hogy várni kell az E3-ra, mert inkább akarom megunni 1080p/60fps-ben, vagy pécén, azt még zenét is tolhatok be(ja meg egyszer majd a honosítás), isteni a játék, nekem ezerszer jobban bejön mint a 4.
Ja, minden játék eddig, tiszta szar.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz keIdor #15964 üzenetére
Akkor lehet, hogy mégse kellene a VGA-t downgradelni? Na mind1 ez már veszik Akkor még kitalálom magam
(#15965) cyberkind: IGP az most nem játszik Olyan kevés időm van játszani, akkor legalább rendesen menjen minden. Ha kicsit le kell venni a grafból azt annyira nem érzem meg, de 50-60 FPS legyen FULL HD-ban. Lehet most fogok kipróbálni egy R9 290-et. NEEE nem akarooom
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
CJ4567
nagyúr
válasz cyberkind #15963 üzenetére
Amíg kijön lehet PS2-n kitolom a San Andreast, vagy gépen Enb Seriessel widescreen moddal(ami multiban simán megy singlében meg egyszer tudtam működésre bírni) és Total Converison 1.5 moddal(1,5gb)
(#15965) cyberkind Néztem 3Dmark 05 eredmények topikban, egy Haswell GT1 HD Graphicsnál jobb a 9500GT[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz cyberkind #15968 üzenetére
Széthúzott HUDal vagy rendes kisebb huddal?
Nekem egy barátom elvileg Intel Extreme Graphics 2-vel(DX7) futtatott Euro Truck Simulator 2-t meg CS Global Offensivet meg Battlefield Bad Company 2-t, Readeonnal HD 2600-al(DX10) futtatott Crysis 3-at(#15970) cyberkind Nekem az is elég lenne ha menne widescreenben, de valahogy nem tudom összehozni Vagy a silent asi loader a rossz vagy a cleo 4 vagy az hogy a kettőt kevertem
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #15954 üzenetére
pcre kb annyi lesz itteni elorendelesi adatok alapjan.
--
Far Cry 4 viszont nov 18ra meg van erositve, azt hiszem lassan ideje berendelni a CEt. meg remenykedni, hogy iden karacsony korul lesz idom kockulni (plusz nem fog frasztkapni az engine a multigpu+multimonitortol annyira, mint anno az FC3)
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
norb55
őstag
Pár napja megvettem a sony Xperia Z2 telefont. Már a második nap kiismertem pedig soha nem volt még érintőképernyős telefonom. Tapasztalat, hatalmas.
videót is 4K-ba így vesz fel
[link]
Oldalt a beállításoknál kitudjátok választani a 4K lejátszást, csak gyors net kell hozzá.Hatalmas telefon
-
CJ4567
nagyúr
Ez a San Andreas hatalmas játék Magamra hívom a zsaruk figyelmét, jönnek utánam, négy csillagot összeszedek, majd bemegyek a fodrászhoz, lenyírja a hajam kopaszra, addigra elmúlik a négy csillag, majd egy perccel később újra magamra hívom őket, majd nagy üldözés, felveszek három bandatagot, majd egyet kilőnek, a kilőtt lehajtott fejjel ül, majd miután szétlövik az autóm gyorsan beülök másikba persze bandatagok ott maradtak, majd találok egy háznál egy crossmotort, majd beugratok a repteremre, ott egy második világháborús repülővel elrepülök, majd kiugrok, és autóval menekülök tovább
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #15977 üzenetére
De, csak régen volt már Viszont a San Andreasban az idegesít, hogy 25 fps felett(frame limiter off) egy bughalom lesz a játék, autók ugyan úgy viselkednek, nem lehet gyorsan úszni és víz alá menni, lövöldözésnél 45fps felett már csak srégan lehet menni, kézifék nem fog annyira mint alapból és nem olyan nagy szögben fogja meg az autót, néha minden gomb nélkül megy az autó, és egyszer csak fékez, a Fender Ketchup küldetésnél vagy az átvezető bugol ki és nem lehet kimenni a garázsból vagy azonnal telemegy a félelemmérő és kis idő után vége a küldetésnek, stb...
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
SzlobiG
félisten
Mindegyikkel van probléma tökéletes nincs, csak nem mind1 mekkora arányba... olvasgass bele a Z2 topikba és meglátod mennyi probléma van vele mind szoftveres mind az összeszerelést illetően.
A legjobb hogy csomónál illesztési probléma van és beázik amire a gar nem él dobhatod el a 200k-s telefont.
-
WaterWawe
őstag
Kíváncsi vagyok a kínai teló mennyire válik majd be nekem. Remélem kevesebb gond lesz vele mint a Nexusszal
Bár mostanában elég nagy Sony fan lettem, telefont nem hiszem hogy vennék 200k-ért lesz iPhone 6 is akkor már.
-
SzlobiG
félisten
Nem user errorról van szó. Szimplán sok a selejt, de mondom olvass bele a topikba nem én találom ki ezeket, pont ez miatt nem vettem még jó hogy oda le vannak írva ezek.
(#15987) freestyée Esélyes, hogy kínai lesz nekem is az első amit linkeltél kifejezetten jó gyártónak számít.
Még lehet egy one plus-t is bepróbálnék bár az annyira nem gyere be.
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #15981 üzenetére
Ezért is nevetséges a Sony, fél évente csúcskategória csere van, ők a legrosszabbak ilyen téren, nem véletlen az ennyi hibás darab.
freestyée: Arra a 100k-ra leszek én kíváncsi... mert jó... emlékszem mit írt nektek a gyerek, de máshol meg 130-at mondanak a 16GB-osra, 160-at a 64GB-osra, szóval sok a -30k, amit ígér a gyerek, annyit nem tudom hogyan fog lecsippenteni nektek.
h1mpi: Drágállja az iPhonet, végül is az i6-ra még tesz is az Alma +100 USD-at azt mondták. Megtehetik, mert úgyis megveszik majd.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
F34R
nagyúr
kinai, es nem taiwani. vegulis mindegy az a lenyeg csucshardver van benne, de nincs mogotte olyan brand mint az LG, Samsung, HTC mogott igy marha olcsok a keszulekek. Cserebe a garit a hajadra kenheted is kuldheted vissza kinaba mihelyst bedoglik.
#15988) SzlobiG
Elhiszem. En sem gondolkodtam sosem a vasarlasan.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ő Vietnámra gondolt nem Taiwan-ra. Én pont a garancia miatt nem agyaltam eddig kínain, pedig mind a Xiaomi, mind a Meizu nagyon korrekt telefonokat tett le az asztalra, a ház minősége rendben van, a szoftver is jól megírt, a hardver is korrekt ennyi pénzért, de ha bármi gáz van vele mehet vissza Kínába, ami nálam nem járja.
Pedig a OnePlus One is teljesen rendben van, még a csomagolás is olyan, hogy az ember csak néz, mintha valami luxusterméket bontana ki.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem iOS, WP es droid utan BlackBerry-im van egy Z10-es. Nagyon meg vagyok vele elegedve, egyhamar biztos nem kell semmi mas platform.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Asbee
veterán
Én még mindig a G3-al szemezek. Nem tudom mi legyen. Lehet elpasszolom 5S-t azt bepróbálom. Ha nem jön be megvárom iphone 6-ot vele.
-
WaterWawe
őstag
Ez a Kínába olyan mint nálunk az Apple.
Azért mert 230k egy új 5S.Keldor és Szlobi: Itt az Mi3 ára: [link], érdekes módon ez is 85-ért van. (Jó a One plus One is csak nagy, de még nem kizárt hogy az lesz belőle.)
(#15994) F34R: Tudom és nagyon tetszik, nem hiába néztem ki magamnak.
Szerk: Itt a bolti ára, ennél tuti olcsóbb lesz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz keIdor #15993 üzenetére
Csini teljesen egyedi sajnos ezzel van a legnagyobb baj. Europan kivuli orszagan elsz kozelebb Kinahoz akkor nem jelent gondot, de igy nagyon sokara erne vissza es 3-4 het keszulek nelkul mar nem epp joleso.
(#15997) Asbee
Frissitesek erkeznek, a hardver nem rossz csak a kijelzo megeszi. iphone 6 nagyon jonak igerkezik.
(#15999) freestyée
Ezen mar rajta van az afa ami a vamon atjon. szoval ettol szerintem olcsobb lehet. OPO is 100k-ra van beesve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest