- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Még mindig a Giga 2 ventis megoldása a legjobb választás az 1 gigások között?
Mert elég sok gyártó terméke megjelent már MSI,ASUS,EVGA. -
ADAM1337
nagyúr
Nah ma jön az első vga-m, giga 460 oc 1gb lett végül.
És remélem a 2. is az lesz, minél hamarabb. -
Crytek
nagyúr
Lost Planet 2 VGA,CPU teszt eredmények
DX9be 5850 alázza a GTX 460-at.Hát ha a cpu diagramot nézem akkor támogatja a 6magos cpu-t is!Next PC Upgrade: 2022
-
ADAM1337
nagyúr
Egy apró kérdés, giga oc-hez adnak sli hídat ?
Mert itthon csak cf hídam van. -
tomsolo
addikt
Maffia2 mennyire használja ki egyébként a többmagos CPU-t?
Csak azért érdekelne mert pl PS3 a cell egyik magja számol fizikát és mégis milyen jól elvan vele - kicsit viccesnek tartom hogy pl egy 4 magos i7nél nem lehetne ezt hasonlóan megoldani...
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
katt777
félisten
Miért? Nem GB OC 1GB karitok van?
CsigaGyilkos: Az csak faroknövelő, egy 460GTX alá nem kell egy i7-nek tuning, csak ha messze nem max grafikát használ valaki, no de akkor meg ez a kari sem kell. Persze az AMD azonos órajelen komoly lemaradásban van, a hiányzó utasításkészletek pedig semmilyen tuninggal nem kerülnek bele, de 3.4GHz-en szépen el kellene vinne a 460GTX-et.
Nincs nálad VSync kényszerítés bekapcsolva? Mert az okozhat ilyen hibát ATI-n is, ha egy játéknak nem tetszik (ezért megdöglend).TTomax: Toltam C-t CF-ben, semmi baja nem volt.
Ha megvan a -40% teljesítmény, akkor biztosan keményen tesszelál a rendszer.Abu85: Azért nálam továbbra is minden OK XP-n és W7-en (kivéve, hogy w7-re némelyik játék nem telepíthető, vagy nem is fut), biztos elbarmolok valamit. Jó kis ATT...
Keksz03: Hát, 55% körül lesz hallható a HD4870SE is, bár hozzá kell tennem, hogy elég csöndes a ház, szóval ezzel vsz. tudok majd élni.
Annyi 460GTX cikket olvastam csak Guru3D-n, hogy a roundup-ot kihagytam. Hiba volt. Pótolom.
RivaTuner?Sárpac: Én csak kényszerített módban.
0XAA mellett nem mernék teszteredményt írni.megint én: ATI-ról nV-ra nem szokott hiba lenni, én még úgy is csináltam, hogy fent felejtettem az ATI cuccait. Fordítva volt már gond pucolt rendszerrel is.
gV: +1AA OFF
ADAM1337: Akkor vagy a lapod nem támogatja az SLI-t (van nem kevés ilyen X58-as lap, és mintha a FoxConn-nak külön lenne SLI-kiadása, de utóbbiban nem vagyok biztos), vagy kilopták belőle. Szerencsére én ASRockot vettem, és kaptam SLI-hidat (de előtte ASUS-hoz is volt). Viszon CF-hidat meg a VGA-khoz szokták adni, szóval nem értem a dolgot.
tomsolo: PC-n csak 1 CPU-mag számolhat fizikát, mert az nV így akarja.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
101001
csendes tag
Egy 2 éves Asus M2N-E alaplapba ok lenne a 460-as, nem pci express 2.0-s, de gondolom működne. Valaki használja régebbi alaplapban/konfigban? Előre is köszi.
-
katt777
félisten
válasz tomsolo #1965 üzenetére
Le van korlátozva a PhysX 1 magra, erről sok teszt volt anno (pl. hogy miért nem használ pl. 6 szálat az i7-en, amikor egy játék elmegy 2-n), arról viszont nem olvastam, hogy megszüntették volna. Most gondolj bele, ha a CPU kiszámolná a fizikát, ki venne +1 VGA-t PhysX-re?
Abu85: Ez nyilvánvaló, én a driver-hibák ATI-ra való kiterjesztésére értettem. Lehet, hogy az nV driver hibázik XP alatt, de a villódzásos hiba nálam csak kényszerített módokban jött elő, és ott is magasabb összetettséggel. Ja, és persze ATI-n, de ha a játék okozza, akkor mindegy. Meg lehet próbálni alacsony grafikával. Csak 1 ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Keksz03 #1904 üzenetére
No2: Megnéztem a cikket. Elég szépen látszik a túlhajtás előnye a Palitnál. Viszont egy valamit megmagyarázhatna nekem valaki: ha az EVGA-n ref hűtés van, hogyan lehet annyival halkabb a többi kártyánál? Kipárnázták? Viszont akkor meg melegebbnek kéne lennie.
MSI Afterburner minden 460GTX-et szabályoz Vmod-dal együtt?
Gainward GS és Leadtek most 56k-ért van. Leadtek anno nagyon jó minőség volt, most mennyire az? (GS=Palit, megjegyeztem.)
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Segítséget kérnék:Én nem tudtam feltenni a 259.32-s Win7 64 bit Drivert,olyat ír ki hogy nem Win32 re van.Pedig win7 64x van fent..Most megint a 258.96 van fent.
-
katt777
félisten
válasz megint én #1971 üzenetére
Valaki pár napja nekem is javasolta, hogy ha GB-ot veszek, akkor lehetőleg annak a meghajtóját használjam (szóval lehet, hogy ez a megoldás). ASUS kártyákkal voltam így (EN9520, EAH1950XT, EAH4870), hogy az övéket kellett használnom (bár a kártyáim mentek ref meghajtókkal is), de sosem bántam meg, még ha régebbi volt is a meghajtó a ref-nál.
-
-
tomsolo
addikt
Gigabyte GTX460 1GB OC teszt a legionhardvaren:
[link]Sok újdonság nem lesz benne de van pl Palit összehasonlítás is...
-
TTomax
félisten
Alien Swarmot próbálta valaki??? Nagyon bejövős... főleg hogy ingyenes
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
katt777
félisten
Ha senki nem tesztel AA-gel, akkor tényleg nehéz összehasonlítani. Ha "hivatalos" tesztet látok AA nélkül, már nem is nézem tovább. Nem érdekel olyan "teszt", amely nem is teszteli le egy VGA képességeit. Egyébként ha az ember magas minőséggel tesztel, elég érdekes tapasztalatokat szerezhet (pl. hogy melyik driver/gyártó adott ki megint valami szar meghajtót ).
sb: Sőt!
TTomax: Mobilnettel semmi nem ingyenes. A honlapomról egyébként elérhető pár jó játék, amelyet ingyenessé tettek.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
katt777
félisten
Félsz a 8XAA-től, vagy nem állítható? Ha lenne ilyen karim, tutira szeretném tudni, hogy elbírja-e, ráadásul észrevehető a különbség.
Mindenesetre ez már szép, ahogy a tuning is.
Tényleg, az nV most milyen AA módokat tud? Gondolom, a fáintos ATI-s Edge-detectet még mindig nem. Mert a box megint gagyi, legalábbis nekem feltűnő 1680x1050-ben a csak 4XAA és a box is. Leginkább Oblivionban.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
ADAM1337
nagyúr
Nah meg van a giga oc kártya, DE nem lehet huzni a procit egyből befagy a gép.
Rákerestem google és inkompatibilítási hibákat találtam béta bios-al full default-al elindul viszont de nekem kevés az alapórajel ha már i7-em van...
Most tehát új lapot veszek a flamingblade helyett, aztán sli remélem mihamarabb összejön. -
katt777
félisten
válasz tomsolo #1984 üzenetére
Köszönöm.
ADAM1337: Hát ez mi, hogy procit nem tudsz tuningolni VGA-val? Most akkor az ember ne is rendeljen GB 460-at, vagy ez is Foxconn szolgáltatás? Végül is az SLI-t egyáltalán tudja, vagy ennyire nem támogatja az nV-t?
Eladod a lapod, aztán a 29. ember is öngyilkos lesz a cégnél!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
zorrobomber
tag
Ezen a kártyán van általában tv-out?
hello english friends! whatwhatwhaaat
-
ADAM1337
nagyúr
válasz katt777 #1987 üzenetére
Nem tudom de nem 1 forum hozzászólást találtam ezzel a lappal 4E code error-al a gtx4xx szériát nem csípi...
Úgy fest a lapot mihamarabb eladom elég cink hogy béta bios-al indul el csak alapórajelel, még xmp-t se engedett...
Szerintem Gene 2 lesz havernál bizonyított az a deszka, lehet nem lesz szabad slot a 2 vga között de nem használok pci eszközöket hogy hátráljon ez a dolog.Elsőre egész jó kis vga terhelés alatt se vészes a hangja.
Fps-eket egyelőre nem tudok hasonlítgatni mivel mindig oc-n ment a gépem.
Ahogy lelesz cserélve a lap tudok nyilatkozni bővebben róla, eddig nem rossz.
Persze leszögezem hogy 4870x2-ről nem éri meg váltani rá. -
Keksz03
senior tag
válasz tomsolo #1978 üzenetére
jó a teszt, azt hiszem magáért beszél...Palit GTX460 Sonic Platinum oda-vissza veri a gigát, plusz a GTX470-et is több helyen megelőzi! Hőmérséklet, fogyasztás szinte ugyanannyi! Giga akkor éri utól ha megvan húzva, de szívesen néznék egyet h a Palit-ot meddig lehet még megrántani! Kár vitázni, mindenki azt veszi amit jobbnak lát! Én csupán arra akartam kilyukadni, h nem sokkal hangosabb, nem sokkal melegebb kártya és ha vki nem ért a VGA-k húzásához akkor különösen jó választás egy Palit GTX460 SP kártya!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
NOD
senior tag
válasz Keksz03 #1992 üzenetére
Teljesítményt senki nem említett illetve nem is lenne értelme. Azonos órajelen ugyanazt tudják a ref kártyák. Max azt említettuk hpgy a palit hütése nem annyira jó mint a gigának. Nincs rajta semmilyen vrm hutés illetve azonos höfok melett hangosabb mint a giga. Ez nem azt jelenti hogy bármi gond van vele de azonos ár melett jelenleg jobban megéri a giga.(átlag beszerzés mellett) Az tény hogy aki nem szeretne tuningolni annak jobb lehet a sonic platinum a gyári nagyobb tuning miatt.
-
megint én
őstag
Re!
Figyu TTomax rájöttem miért nem élsimított... Tudod, 2 exe van a launcher, és a mafia2 na én az előbbit raktam be... Most megy minden zsír.
Viszont lenne egy kérdésem Ez így jó???
És ha igen, lenne még egy kérdés.
Miket lehet még kihozni ebből az NVpanelból?
Mert lejjebb van még vagy 10 állítható cucc... -
tomsolo
addikt
ami esetleg lényeges különbség lehet az az hogy mekkora alapfesszel árulják a gyártó kártyáit - ergo jobban húzható és kevesebbet fogyaszt - én ebből szempontból láttam különbséget a giga és más (palit GS, GSH, evga) kártyák közt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest