- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz SzlobiG #1438 üzenetére
Gianni-tól én is szoktam vásárolni! Ő viszont korrekt, mert mindig bruttó árakat tüntet fel, és, ugyanazért az árért számlát is ad! Ez azért nem mindegy...
No, de off befejezve... aki akar vásároljon olyan helyen ahol nem kap számlát... ti dolgotok, én csak rávilágítottam, hogy a dolognak két éle van...
www.smart-bus.hu
-
TTomax
félisten
EVGA SLI Enhancement Patch
Version 30 (07.27.10) - Based on NVIDIA 258.96 Driver
Changelist:New SLI profiles from EVGA SLI Enhancement Patch:
-Enables SLI Support in Kane and Lynch 2: Dog Days
-Enables SLI Support in Alien Swarm★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Újraraktam az OP-ot... eddig a 800/1600-hoz 1.05 VGPU kellet... most 1.012,mint ahogy a gyárilag húzott GTX460-ak is... egyformák ezek a GTX-ek mind... csak a hűtésen lehet itt okoskodni...800-at visz mind alig feszelve...megküldve meg 850 stabilan... a többi az mese...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz SzlobiG #1461 üzenetére
Gondolom...
Nekem az előző OS.ben volt ati is pár napig..az asztal jobb klikkes menüjében a végéig ott volt a csataliszt menü ... megélt egy alaplapválást is... nem tudom minek köszönhető de kevesebb feszt kér most a stabilitáshoz...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Sárpac
nagyúr
Van már 53K-ért Gigás Gigás!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Crytek
nagyúr
Leadtek GeForce GTX460 1024MB -ről mi a vélemény?Ez már van elvileg 55 ezerért és nem aprós!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Keksz03
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne h szerintetek minőségbeli különbség van-e a két kártya között?
Palit GTX 460 1GB Sonic Platinum
Gainward GTX 460 1GB Goes Like HellHa jól tudom mind2 800/1600/2000en pörög és árban is mindegyik 65-68k Ft! Én a Palit-ról néztem egy csomó tesztet és az eredményei nagyon meggyőzőek, de nem nagyon ismerem a gyártót...
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
hermanyi
addikt
válasz Keksz03 #1471 üzenetére
ha jól tudom a Gainward = Palit mert egy cég voltak anno és a Palit az anya cég de nem vagyok benne biztos csak 80% ig
az órajelek meggyőzőek , de én valami olyat halottam a Gainward GLH járol ,hogy a vrm et nem hűti vagy valami ilyesmi de ez csak rémlik mintha olvastam volna valahol szóval lehet butaságot beszélekkipróbáltam metro2033 DX11 144/900 veryhigh AAA s beállítással és gond nélkül vitte de a játék nem győzött meg
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Crytek
nagyúr
-
-Solt-
veterán
Urak!
NV háza táján milyen gyakorisággal jönnek a driverek... illetve a mostani driverekkel működő nHancer mikor várható?
www.smart-bus.hu
-
citrom904
tag
Még egy hét eltelt és még mindig ph-s teszt sehol Elhiszem ,hogy nem két perc egy jól elkészített írás ,de ez már elég kemény szerintem !! na majd a jövő héten ! Hajrá!!!!
Lepd meg a májad : Igyál VIZET!!!
-
MR.GTX
csendes tag
Köszi Sárpac az előző választ am bocsii h írok rem nem fárasztok senkit szerintetek jól fog menni a gépemen a GTA 4 Giga X58 UD5 lap Core i7 930 alap 6GB Corsair Dominator 1600Mhz és ugye a GTX460 768 és 1440*900 ban fogoj játszani rem nem fog akadni hétfőn jön meg a gépem az az akkor rakjuk össze már kedden ha szeretnétek én is tudok tetszteket csinálni!!Csak annyi lenne a kérdésem rem nem túl kevés a GTA4-hez a videómemória ugy hogy a látótávolságot olyan 30-asra szeretném belőni meg minden high-ra előre is köszönöm a választ
-
Sárpac
nagyúr
Nyomom az oct alapfeszen 850MHz eddig!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
hermanyi
addikt
gratula
én csak kipróbálás véget húztam GLH szintre 800 ig és 45 perc crysisel teszteltem alapfeszen de hangja sem volt és egy röcenés sem a játékban pedig magasabb beállítások már nem voltak , igaz csak 1440/900 tré a moncsimAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
egy kérdésem lenne.
a gtx 460 HDMI-n keresztül ugyanúgy átviszi a hangot a tvre, mint az ati kártyák?
köszi
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Crytek
nagyúr
Azért lassacskán egyre több helyen lesz 58-59 ezer környékén az Gigabyte GTX460 1GB-os OC!
-
G.I.JOE
senior tag
Na, keresgettem Forceware-es topicot, mint ahogy van catalyst-os, hogy előre tudjak pár dolgoz az új kártyához, de eléggé el van süllyedve. Itt nem lesz annyi szopacsom, mint az atival? Még a 8800GTX-em volt amikor megjelent, de nem emlékszem igazán semmi gubancra. Ez akkor most is valahogy így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest